شنبه , ۵ فروردین , ۱۳۹۶


تست قارچ خامه ای

 

آماده سازی: ۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۲۰ دقیقه

 

مواد اولیه برای ۶ نفر:

قارچ  ۲۴۰ گرم (مخلوط قارچ های کریمینی، پورتوبلو و …)
روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری
کره ۱ قاشق سوپخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
برگ آویشن ۲ قاشق چایخوری (تازه، یا ۱/۲ قاشق چایخوری خشک)
سیر  ۱حبه (ریز شده)
پوست لیمو ۱ قاشق سوپخوری
آب لیمو آب نصف لیمو
نان باگت ۱ عدد (برش های به عرض ۲ سانتی متری)
پنیر ماسکارپونه ۲۴۰ گرم (پنیر خامه ای)
پیازچه به مقدار لازم (خرد شده، اختیاری)

زمانی که قارچ ها را سرخ می کنید آنها را به صورت یک لایه در تابه بچینید. به این شکل آنها به جای اینکه آب بیندازند سرخ می شوند.

 

طرز تهیه تست قارچ خامه ای:

۱- فر را از قبل با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۷ درجه سانتی گراد) داغ کنید. برش های نان را به شکل یک لایه داخل یک سینی فر بچینید. ۵ دقیقه در فر بپزید تا کمی تست شوند.
۲-  با یک حوله کاغذی مرطوب یا یک اسفنج تمیز سر قارچ ها را پاک کنید سپس ساقه های سفت آن را جدا کنید. قارچ های ریز را به شکل برش های نیم سانتی متری خرد کنید و قارچ های بزرگ مانند قارچ پورتبلو را چهارگوش خرد کنید.
۳-  یک تابه ی بزرگ را روی شعله ی متوسط از قبل داغ کنید. ۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون در آب بریزید سپس قارچ ها در آن سرخ کنید و ۵ تا ۸ دقیقه هم بزنید تا قهوه ای طلایی شوند. ۱ قاشق چایخوری نمک، کره، آویشن و سیر را روی آن بریزید و سرخ کنید و هم بزنید تا زمانی که کره جذب قارچ ها شود سپس آب لیمو را روی قارچ ها بچکانید.

 

تست قارچ خامه ای

۴- برای چیدن تست ها پنیر ماسکارپونه را روی هر برش نان بمالید سپس روی آن قارچ و کمی پیازچه ی خرد شده قرار دهید.

تست قارچ خامه ای 
فودسوران

 

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه قارچ سوخاری در فر

    طرز تهیه قارچ سوخاری در فر   مواد اولیه برای ۲ نفر : قارچ تازه۱۰ عدد آرد سفید۱پیمانه آرد ذرت۱/۲ پیمانه پکینگ پودر۳/۴ قاشق چایخوری نمک۱/۴ قاشق چایخوری آب۱ پیمانه پودر سوخاری۲ پیمانه    ** نکته **  قابل …

  • نمونه غذاهای خوشمزه با قارچ

      ۵ ایده برای درست کردن غذاهای خوشمزه با قارچ   قارچ یکی از سبزیهایی است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند.مطالعات اخیر در مؤسسه های تحقیقاتی غربی بیان می کند که …

  • طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ

      دستور پخت سوفله مرغ و قارچ   لازم نیست سرآشپز درجه یک فرانسوی باشید تا بتوانید سوفله حرفه ای درست کنید. درست کردن آن سخت نیست.در آموزش امروز روش پخت سوفله مرغ و قارچ …

  • طرز تهیه تارت گوشت و قارچ طرز تهیه تارت گوشت و قارچ غذایی لذیذ و راحت

    طرز تهیه تارت گوشت و قارچ  در بخش آموزش آشپزی با طرز تهیه تارت گوشت و قارچ با ما همراه شوید. تارت ها لایه ای خمیر هستند که با مواد مختلف پر می شوند. اغلب …

  • طرز تهیه کوکوی قارچ برای گیاهخواران

    طرز تهیه کوکوی قارچ برای گیاهخواران   کوکوی قارچ ، بسیار خوش طعم و برای کسانی که گیاه خواری می کنند وعده غذایی بسیار لذیذ و مقوی است. قارچها از گیاهانى هستند که به طور …

  • طرز تهیه قارچ شکم پر ایتالیایی

    طرز تهیه قارچ شکم پر ایتالیایی قارچ شکم پر ایتالیایی هم مثل سایر قارچ های شکم پر غذایی بسیار خوش طعم و با ظاهری شیک و زیبااست که آماده کردن آن هم سریعه و هم …

  • طرز تهیه قارچ شکم پر یونانی

    طرز تهیه قارچ شکم پر یونانی قارچ خوراکی ماده غذایی سالم ، لذیذ و سرشار از پروتئین ، انواع ویتامین‌ها ، املاح و آنتی‌اکسیدانت‌ها است که با دارا بودن طعم ، بو و بافت مطبوع …

  • خوراک قارچ منچوری طرز تهیه خوراک قارچ منچوری

    طرز تهیه خوراک قارچ منچوری ساده و خوشمزه    خوراک قارچ منچوری غذایی بدون گوشت و حاوی سبزیجات هست که خیلی خوش طعمه. یک بار هم که شده اونو امتحان کنید.   آماده سازی: ۳۰ …

  • طرز تهیه ساندویچ قارچ طرز تهیه ساندویچ قارچ غذایی رژیمی و لذیذ برای گیاه خواران

    طرز تهیه ساندویچ قارچ غذایی بدون گوشت و لذیذ دستور آشپزی و طرز تهیه ساندویچ قارچ خوشمزه در خانه. ساندویچ قارچ یکی از انواع ساندویچ هست که هم سریع آماده میشه و هم خیلی خوشمزس. این …

  • تهیه قارچ شکم پر به سه روش

    سه روش برای تهیه قارچ شکم پر قارچ شکم پر یکی از پیش غذاهای ساده، شیک و خوشمزه است که به راحتی آماده و سرو می شود. برای تهیه این غذا به تعدادی قارچ بزرگ نیاز داریم. …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه پیراشکی کالباس به شکل گل رز

      آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر : فلفل دلمه ای به میزان لازم ژامبون به میزان لازم خیار شور به …

    • طرز تهیه قارچ سوخاری در فر

      طرز تهیه قارچ سوخاری در فر   مواد اولیه برای ۲ نفر : قارچ تازه۱۰ عدد آرد سفید۱پیمانه آرد ذرت۱/۲ پیمانه پکینگ پودر۳/۴ قاشق چایخوری نمک۱/۴ قاشق چایخوری آب۱ پیمانه پودر سوخاری۲ پیمانه    ** نکته **  قابل …

      • طرز تهیه اسنک با نان های بیات

        یک میان وعده ساده با استفاده از نان های بیات آموزش تصویری پخت اسنک با نان تست   نان های باگت رو اگه زود مصرف نکنین بیات و مونده و غیر قابل مصرف می شن. …

        • کلوچه تخم مرغ طرز تهیه کلوچه تخم مرغ

          دستور پخت کلوچه تخم مرغ کلوچه تخم مرغ غذایی لذیذ و مقویه که در مدت زمان کمی می تونین اون رو تهیه کنین. سرو این غذا خیلی راحته و می تونین تا مدتی در یخچال …

          • طرز تهیه رولت کالباس (ژامبون)

              طرز تهیه رولت کالباس (ژامبون)   مواد اولیه : آرد ۲/۳ پیمانه شیر ۱/۴ پیمانه روغن مایع ۱/۴ پیمانه تخم مرغ ۳ عدد نمک ۱/۸ قاشق چایخوری فلفل مقداری   مواد سالاد میانی خمیر …

            • طرز تهیه پیتزا بافته شده

                طرز تهیه پیتزا بافته شده (پیتزا گیس باف)   چون من همیشه دوست دارم ظاهر همیشگی و متداول غذا ها رو تغییر بدم، ایده ی درست کردن پیتزا به شکل بافته شده به ذهنم …

              • طرز تهیه سیب زمینی تنوری معطر

                آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۱۰ نفر : سیب زمینی  ۴عدد روغن زیتون ۱چهارم لیوان پنیر پارمزان ۱چهارم لیوان (رنده شده) پودر …

                • چیزبرگر درون پنیری طرز تهیه چیزبرگر درون پنیری

                  طرز تهیه چیزبرگر درون پنیری  چیزبرگر درون پنیری به خاطر پنیری که وسط گوشت اون قرار می دین طعمی بی نظیر و بسیار دلچسب داره. این غذا واقعا خوشمزس و خیلی هم سریع تهیه میشه.   آماده …

                  • طرز تهیه هات داگ پنیری معطر با خمیر فیلو

                      آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : سوسیس  ۸عدد (کوکتل) پنیر چدار ۱لیوان خمیر فیلو ۸عدد (آموزش تهیه موجود است) …

                    • طرز تهیه قارچ شکم پر یونانی

                      طرز تهیه قارچ شکم پر یونانی قارچ خوراکی ماده غذایی سالم ، لذیذ و سرشار از پروتئین ، انواع ویتامین‌ها ، املاح و آنتی‌اکسیدانت‌ها است که با دارا بودن طعم ، بو و بافت مطبوع …

                      • ذرت مکزیکی ، طرز تهیه ذرت مکزیکی طرز تهیه ذرت مکزیکی / اسکوئیتز

                         ذرت مکزیکی از خوردنی‌های بسیار پرطرفدار در سراسر کشور مکزیک است که توسط دکه‌ها و مغازه‌های فروشندهٔ ذرت عرضه می‌شود مواد اولیه برای  تهیه ذرت مکزیکی: فلفل سیاه :به میزان لازم نمک :به میزان لازم …

                        • طرز تهیه نان پنیری رنگارنگ

                            طرز تهیه نان پنیری رنگارنگ (فوری،شیک و خوشمزه)     آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۱۰ نفر : جعفری به میزان لازم زرده تخم مرغ ۳ عدد ژامبون ۵ عدد …

                          • طرز تهیه نودالیت قالبی

                              یه پخت متفاوت از نودالیت یا  روایتی تازه از نودالیت!   یک بسته نودالیت رو به همراه ادویه همراهش در دو لیوان آب حدود ۳ دقیقه بجوشونین. بعد از سه دقیقه نودالیت رو توی …

                            • طرز تهیه پیتزا گل صدپر

                              طرز تهیه پیتزا گل صدپر   مواد اولیه : هات داگ هرچه بلندتر یک یا حداکثر دو عدد گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم قارچ خرد کرده دو فنجان پنیر پیتزای رنده شده دو فنجان پودر …