جمعه , ۶ اسفند , ۱۳۹۵


آموزش تصویری تزیین کیک با خمیر فوندانت / پخت کیک اسفنجی 

در این مطلب ابتدا روش پخت کیک اسفنجی و سپس مراحل تهیه خمیر فوندانت و تزیین کیک با آن را به صورت تصویری آموزش خواهیم داد. مطمئن باشید شما هم می توانید از معروف ترین قنادها هم بهتر کیک بپزید و تزیین کنید.  با ما همراه باشید.
نان، شیرینی، دسر  , تزیین کیک با خمیر فوندانت / آموزش تصویری

آموزش مراحل پخت کیک و تزیین آن با خمیر فوندانت

 

تهیه بسیاری از کیک های عجیب و غریبی که عکس آنها را در بروشورهای تبلیغاتی و یا پشت ویترین مغازه‌ها می بینیم، آن قدرها که ما فکر می کنیم و درست کردن آنها به تخصص خاصی که فقط تنها عده ای از پس آن بر می آیند، نیاز ندارد. کافی است علاقه و اشتیاق کافی برای یادگیری داشته باشید و تمرین کنید. فقط همین.

 

مواد لازم برای کیک اسفنجی :

تخم مرغ ۶ عدد
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
شکر ۲۳۰ گرم
آب گرم ۶ قاشق سوپخوری
روغن مایع ۲ قاشق سوپخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق سوپخوری
آرد ۲۵۰ گرم
خمیر فوندانت به میزان لازم
خامه فرم گرفته ۲ پیمانه
آبمیوه دلخواه ۱ پیمانه

 

طرز تهیه کیک ساده :
ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. سفیده و زرده  تخم مرغ ها را از هم جدا کنید. سفیده ها را در یک ظرف مناسب با نیمی از شکر مخلوط کرده، هم بزنید تا حجم آن دو برابر شود و فرم بگیرد. زرده ها را با باقیمانده شکر و وانیل در یک ظرف دیگر خوب مخلوط کنید تا کرم رنگ و کش دار شود. آب گرم را هم بتدریج به آن اضافه کنید.

حالا مخلوط زرده و مخلوط سفیده را در یک ظرف با هم مخلوط کنید و آنها را به حالت دورانی هم بزنید تا پف سفیده ها نخوابد. آرد و بیکینگ پودر را که از قبل با هم الک کرده  بودید به مخلوط تخم مرغ ها اضافه کنید. در آخر روغن مایع را هم بیفزایید.

اکنون مواد را در قالب ۳۰ سانتی که کف آن را با کاغذ روغنی پوشانده و دیواره  های آن را با روغن چرب کرده اید بریزید، سپس آن را در فر به مدت ۱ ساعت قرار دهید تا کیک پخته شود.

بعد از اینکه کیک پخت، کمی صبر کنید تا کیک درون قالب خنک شود، سپس آن را از قالب جدا کنید. کیک را به صورت افقی برش دهید، طوریکه به ۲ یا ۳ لایه تقسیم شود. روی هر لایه را با مقداری آبمیوه مورد نظرتان مرطوب کنید، سپس با خامه فرم گرفته تمام سطح و دیواره های کیک را بپوشانید.

حالا خمیر فوندانت را روی سطحی که به پودر قند آغشته کردید، به کمک وردنه باز کنید.
نان، شیرینی، دسر  , تزیین کیک با خمیر فوندانت / آموزش تصویری

خمیر فوندانت را روی سطحی که به پودر قند آغشته کردید، به کمک وردنه باز کنید
خمیر باز شده را بلند کرده و روی کیک بیندازید. اضافه های خمیر را از دور کیک ببرید و سطح خمیر روی کیک را صاف کنید.

نان، شیرینی، دسر  , تزیین کیک با خمیر فوندانت / آموزش تصویری

خمیر باز شده را روی کیک بیندازید، اضافه های خمیر را از دور کیک ببرید و سطح خمیر را صاف کنید
باقیمانده خمیر را جمع کرده، آن را با وردنه باز کنید و سپس آن را روی قالب سیلیکونی پهن کنید و خوب روی قالب صاف کنید تا فرم قالب را به خود بگیرد.

نان، شیرینی، دسر  , تزیین کیک با خمیر فوندانت / آموزش تصویری

باقیمانده خمیر را جمع کرده، آن را روی قالب سیلیکونی با وردنه باز کنید

نان، شیرینی، دسر  , تزیین کیک با خمیر فوندانت / آموزش تصویری

خمیر را روی قالب سیلیکونی پهن کنید و خوب روی قالب صاف کنید تا فرم قالب را به خود بگیرد
اضافه های خمیر را بریده و از آنها برای تزیین حاشیه دور کیک استفاده کنید.

نان، شیرینی، دسر  , تزیین کیک با خمیر فوندانت / آموزش تصویری

اضافه های خمیر را بریده و از آنها برای تزیین حاشیه کیک، با آب یا خامه دور کیک بچسبانید
این نوار حاشیه را با آب یا خامه دور کیک بچسبانید. حتما با یک قلم مو پودر قندهای اضافی را از سطح خمیر پاک کنید. کیک شما آماده است.

 

مواد لازم برای خمیر فوندانت :

پودر قند ۴۵۰ گرم
پودر ژلاتین ۳ قاشق چایخوری
آب ۳ قاشق سوپخوری
گلوکز مایع ۲ قاشق چایخوری
* روغن جامد (گیلیسیرین) ۱ قاشق سوپخوری (۲ قاشق چایخوری)
اسانس ۱/۴ قاشق چایخوری
رنگ خوراکی به میزان لازم
* ۱ قاشق سوپخوری روغن جامد یا ۲ قاشق چایخوری گلیسیرین

 

طرز تهیه خمیر فوندانت :
ابتدا در یک ظرف مناسب پودر ژلاتین را با آب مخلوط کنید و آن را به روش حرارت غیرمستقیم (بخار کتری) ذوب کنید. پودر قند الک شده را در یک کاسه مناسب بریزید و مرکز آن را گود کنید، سپس ژلاتین ذوب شده، گلوکز و گلیسیرین را در مرکز آن بریزید و مواد را با قاشق خوب هم بزنید تا به خورد هم بروند.

خمیر را خوب ورز دهید. اگر خمیر شما کمی حالت چسبندگی داشت، با مقداری آرد آن را از حالت چسبندگی خارج کنید. حالا رنگ و اسانس را در این مرحله به خمیر اضافه کرده و خوب با خمیر مخلوط کنید.

خمیر آماده شده را در یک کیسه فریزر قرار دهید تا خشک نشود. اگر خمیر شما سفت شد، ۱۰ ثانیه آن را در مایکروفر بگذارید تا کمی نرم شود.

موقع استفاده از خمیر، آن را با وردنه به اندازه سطح و دیواره های کیک تان باز کنید.

 

منبع : مجله آشپزی مثبت / برترین ها / بیتوته 

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • کیک هل و زعفران, طرز پخت کیک طرز تهیه کیک هل و زعفران / پخت کیک مجلسی

    دستور پخت کیک هل و زعفران کیک هل و زعفران را از دوران دبیرستان می پختم.  طعمش بی نظیره و بافت فوق العاده لطیفی داره. آخ که وقتی بوی هل و زعفران می پیچه تو خونه خاطره …

  • آموزش تصویری تزیین کیک به شکل رنگین کمان

    تزیین کیک رنگین کمانی دو کیک گرد ساده را از وسط به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. مطابق شکل زیر دو قسمت وسط دو تا از کیک های نصف شده را برش دهید. با این …

  • تزیین کاپ کیک به شکل گل آفتابگردان

      تزیین کاپ کیک به شکل گل آفتابگردان     در این مطلب آموزش تصویری تزیین کاپ کیک به شکل گل آفتابگردان های کوچک و زیبا تقدیم شما عزیزان میشه .        اسمارتیزهای قرمز …

  • طرز تهیه باتر میلک ( Buttermilk )

    طرز تهیه باتر میلک ( Buttermilk )     آماده سازی: ۱۵ دقیقه   باتر میلک که شاید همگی اسمش رو توی دستورهای کیک و شیرینی دیده باشید یه محصول لبنی هست که توی بیشتر …

  • تزیین کیک روز مادر مدل تزیین کیک روز مادر

    نمونه های زیبای تزیین کیک روز مادر  کیک روز مادر , مدل کیک برای روز مادر , تصاویر کیک ویژه روز مادر , عکس کیک تبریک روز مادر , تزئین کیک برای روز مادر , هدایای …

  • آموزش تزیین کیک تولد به شکل عروسک باربی

      آموزش تزیین کیک تولد به شکل عروسک باربی   دختر کوچولوها عاشق باربی هستن. پس خیلی خوب میشه اگه برای تولدشون کیکی به شکل عروسک دلخواهشون درست کنین. در ادامه آموزش تصویری تزیین کیک …

  • طرز تهیه کیک بالرین

    در این مطلب دو  روش تهیه کیک بالرین تقدیم شما همراهان مجله تصویر زندگی می شود. این کیک نیاز به پخت ندارد و نوعی کیک یخچالی است.   روش اول تهیه کیک بالرین مواد لازم …

  • آموزش تصویری ساخت گل رز خمیری

    آموزش تصویری ساخت گل رز خمیری   دوستان گرامی در این مطلب آموزش تصویری و مرحله به مرحله ساخت گل رز بسیار زیبا با خمیر تقدیمتون میشه . این روش رو می تونین برای ساخت …

  • چیز کیک یخچالی انار دسر شب یلدا و ولنتاین

      چیز  کیک یخچالی انار دسر ویژه شب یلدا و ولنتاین چیز کیک یخچالی انار دسری بدون پخت و خوشمزه برای شب یلدا هست . ظاهری زیبا داره و راحت درست میشه. امیدواریم از خوردن اون لذت …

  • دستور تهیه کیک گوشت – آموزش دوم

      دستور پخت کیک گوشت   غذایی که امروز براتون درنظر گرفتم یه غذای ساده و خوشمزس که ظاهر جالبی هم داره. برای مواد داخل این غذا می تونین مثل مایه ماکارانی آماده کنین. در …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه سوهان قم طرز تهیه سوهان قم

    طرز تهیه سوهان قم   تاریخ سوهان سوهان براى اولین بار در قم پخته شده است، از این رو تاریخ پیدایش آن را نیز در قم باید جست وجو کرد. آنطور که در بین سوهانى …

    • طرز تهیه شیرینی شکلاتی پسته ای

      طرز تهیه شیرینی شکلاتی پسته ای   شیرینی شکلاتی پسته ای شیرینی مناسبی برای پذیرایی در مهمانی ها به ویژه دید و بازدیدهای عید نوروز است.   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه …

      • شکلات مکعبی, شکلات بدون پخت شکلات مکعبی بدون پخت | شکلات یخچالی

        طرز تهیه شکلات مکعبی بدون پخت  شکلات مکعبی یا چهارگوش شکلاتی بدون پخت را می توان در یخچال نگهداری نمود و در زمان رسیدن مهمان ناخوانده از آن برای پذیرایی استفاده نمود. در ضمن بچه …

        • کیک فندق و انجیر, پخت انواع کیک طرز تهیه کیک فندق و انجیر / طرز پخت انواع کیک

          دستور پخت کیک فندق و انجیر  کیک فندق و انجیر خیلی خوشمزه هست و می تونید اون را با انواع کرم‌، خامه یا کره فندوق و حتی شکلات سرو کنید. من از گاناش استفاده کردم. امیدوارم شما هم …

          • طرز تهیه ژله خاکشیر

            طرز تهیه ژله خاکشیر   خاکشیر گیاهی است که به صورت خودرو در باغ‌ها و صحراها می‌روید و دارای برگ‌هایی با بریدگی زیاد و گل‌های زرد روشن از تیره شب‌بو می‌باشد. خاکشیر از نظر تنوع …

            • طرز تهیه کیک فرشته برفی

              طرز تهیه کیک فرشته برفی (مخصوص کریسمس و مناسبتها) آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت مواد اولیه برای ۵ نفر : وانیل شکری ۱بسته کرم تارتار ۱قاشق چایخوری پودر قند ۲۵۰گرم …

              • طرز تهیه سابله بادام شیرینی عید طرز تهیه سابله بادام شیرینی عید ترد و خوشمزه و مقوی

                طرز تهیه سابله بادام شیرینی فرانسوی مجلسی  سابله بادام یکی از شیرینی های خوشمزه و مجلسی است. خمیر سابله ، خمیری است که از مخلوط شدن آرد، کره، پودر شکر، زرده تخم مرغ و مواد دیگر …

                • خاگینه ماستی قاشقی طرز تهیه خاگینه ماستی قاشقی

                  دستور پخت خاگینه ماستی قاشقی دسری خوشمزه و آسان خاگینه ماستی قاشقی یا سکه ای خیلی ساده، خوشمزه، آسان، ترد و سبکه. همونطور که از اسمش پیداست ماده اصلی این خاگینه ماست هستش و به …

                  • طرز تهیه حلوای شکم پر

                    طرز تهیه حلوای شکم پر   حلوا یکی از دسرهای سنتی و خوش عطر و طعم ایرانیه که معمولا سر سفره های افطار و یا در مراسم و مناسبت های خاص مصرف میشه. انواع مختلفی …

                    • شیرینی عید , شیرینی مارمالادی, بیسکویت دوقلو طرز تهیه شیرینی عید دوطبقه / بیسکویت دوقلو

                      طرز تهیه بیسکویت دوقلو / شیرینی عید دو طبقه   کم کم به آغاز سال نو و عید نوروز نزدیک می شیم. زمان پخت شیرینی های خوشمزه برای پذیرایی از مهمانان نوروزیه. در این مطلب …

                      • آموزش تزئین کیک به شکل سبد

                          آموزش تصویری تزئین کیک به شکل سبد گل های بهاری آموزش تزئین کیک به شکل سبد گل – کیک مجلسی- کیک تولد آموزش تصویری تزیین کیک به شکل سبد گل – کیک مجلسی- کیک …

                        • طرز تهیه ژله بستنی ویترینی

                            ژله بستنی ویترینی (فوق العاده شیک و مجلسی)   آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۴ ساعت مجموعاً: ۶ ساعت   مواد اولیه برای ۸ نفر : پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری گلاب ۱ …

                          • طرز تهیه مارشمالو

                                  آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۲۴ نفر : آب ۳/۴ فنچان آب سرد ۳/۴ فنجان روغن گیاهی به مقدار …

                            • طرز تهیه پانا کوتا شکلات و قهوه

                                طرز تهیه پانا کوتا شکلات و قهوه   پانا کوتا یه دسر بسیار خوش طعم و لطیفه شما خیلى راحت میتونید این خوشمزه ۵ ستاره رو تو منزل تهیه کنید و در کنار خانواده …