چهارشنبه , ۶ اردیبهشت , ۱۳۹۶

 

تخم مرغ شکم پر,تخم مرغ آب پز شکم پر,طرز تهیه تخم مرغ شکم پر,آموزش تزیین تخم مرغ٬ آموزش تزیین تخم مرغ آب پز٬ آموزش تزیین صبحانه٬ تزیین تخم مرغ٬ تزیین تخم مرغ آب پز٬ تزیین خلاقانه غذا٬ تزیین صبحانه٬ تزیین غذا٬ تزیین غذای جالب٬ تزیین غذای دیدنی٬ تزیین غذای کودک٬ زیباترین تزیین غذا٬ هنرمندی در تزیین غذا

ایده ای برای تزیین صبحانه

طرز تهیه تخم مرغ شکم پر به شکل جوجه

 

آماده سازی: ۱۵ دقیقه

 

مواد اولیه برای ۶ نفر :

هویج ۵ حلقه

زیتون ۲ عدد (خرد شده)

فلفل سیاه به مقدار لازم

سس خردل ۱ قاشق چای خوری

سس سالاد ۱/۴ فنجان

پنیر پارمسان ۱/۴ فنجان (رنده شده)

تخم مرغ  ۶ عدد (تخم مرغ آب پز)

شوید به مقدار لازم

طرز تهیه:

یک ورق نازک از تخم مرغ ها را کات کنید و بعد با دقت زرده تخم مرغ ها را بیرون بیاورید. داخل یک کاسه کوچک قرار دهید و با چنگال آن ها را له کنید. پنیر را اضافه کنید و سس سالاد و بعد خردل و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و با قاشق داخل سفیده های تخم مرغ بریزید.
دوازده عدد مثلث از ورقه های هویج کات کنید.
خیلی آرام برشی از زیتون را در جای چشم روی مخلوط تخم مرغ فشار دهید. برش بالای سفیده تخم مرغ را اضافه کنید و بالای آن شوید را قرار دهید و تا زمان سرو در جای خنک نگهدارید.

این تزیین جالب برای صبحانه بچه ها بسیار مناسبه و می تونه کودک دلبند شما رو به خوردن صبحونه تشویق کنه.

فودسوران

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه شامی اصفهانی طرز تهیه شامی اصفهانی یا کباب زردک با طعم ملس ترش و شیرین

    طرز پخت شامی اصفهانی شامی کباب اصفهانی یا کباب زردک نوعی شامی با طعم ترش و شیرین و ملس است که از غذاهای سنتی اصفهان محسوب می شود. در بخش آموزش آشپزی با طرز تهیه …

  • طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

    آماده سازی: ۱۲ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۱۴ ساعت این دستور پخت زرشک پلو با مرغ واقعا فوق العاده است. مزش حتی از نوع رستورانی هم بهتره و مطمئن باشید بعد از پختش …

  • طرز تهیه ماهی سالمون گریل شده با شلیل

    طرز تهیه ماهی سالمون گریل شده با شلیل   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۲ نفر: ماهی سالمون ۲ عدد فیله ی ۱۸۰ گرمی (به قطر …

  • طرز تهیه کیک مرغ پنیری (اسکون مرغ)

    روش پخت کیک مرغ پنیری (اسکون مرغ) آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۸ نفر : آرد ۲ پیمانه شکر ۲ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر ۳ قاشق چایخوری نمک …

  • حتما این صبحانه ها را امتحان کنید حتما این صبحانه ها را امتحان کنید (۱)

    حتما این صبحانه ها را امتحان کنید (۱) صبحانه یکی از بهترین وعده های غذایی است. نان تازه، پنیر سفید، گردو، چای داغ و … مواردی هستند که بیشتر ما ایرانی ها برای صبحانه خود …

  • طرز تهیه ته چین ماهی

        ته چین ها انواع بسیار زیادی دارند و طرفداران آنها در سفره های ایرانی کم نیستند. در این بین ته چین ماهی شاید کمتر مورد توجه قرار گرفته باشد و آن هم به …

  • طرز تهیه ماهی شکم پر به سبک لنگرود طرز تهیه ماهی شکم پر به سبک لنگرود

    طرز تهیه ماهی شکم پر به سبک شرق گیلان (لنگرود همیشه سبز)   ماهی شکم پر یکی از غذاهای اصیل و محلی گیلانه که نوع سنتی اون به ماهی فویج یا ماهی فبیج یا ماهی گرگه شهرت …

  • طرز تهیه مرغ ذغالی

      ناهار امروز ما مرغ ذغالی (بسیارخوشمزه)   مواد لازم : ران مرغ ۳ عدد پیاز داغ چیپس شده ۳ قاشق غذاخوری سس مایونز ۲ق غ زغال ۷-۸ تیکه کوچک زعفران کمی  فلفل سیاه کمی …

  • طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی

     طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی     مواد لازم : بادمجان  : ۲٫۵ کیلو برنج :  ۱۰۰ گرم (۱ پیمانه) ۵ تا ۶ پیمانه آب برای برنج گوشت گردن  : ۳۵۰ گرم پیاز :  ۳ عدد …

  • طرز تهیه شارلوت الویه

      طرز تهیه شارلوت الویه   در این مطلب روشی جالب برای تزیین سالاد الویه مجالس رو بهتون آموزش میدیم. شارلوت الویه ظاهری زیبا داره و مناسب برای عصرانه و جشن تولدهاست .   مواد …

  • طرز تهیه رول فیله مرغ شیرین

    آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ  نیم کیلو (فیله) قیصی ۲۵۰ گرم + مقدار دلخواه برای سس گردو ۱۰۰ …

  • سیب زمینی سرکه ای طرز تهیه سیب زمینی سرکه ای خوشمزه

    دستور پخت سیب زمینی سرکه ای ، عصرانه بهاری عالی از خوردن یک سیب زمینی سرکه ای خوش طعم لذت ببرید. سیب زمینی یکی از خوشمزه ترین سبزیجات است که طرفداران بسیاری دارد. این بار …

  • طرز تهیه کوفته تبریزی

    طرز تهیه کوفته تبریزی     مواد لازم: گوشت بی استخوان : نیم کیلو دنبه : ۱۰۰گرم تره و مرزه :  ۱۰۰گرم برنج : ۲۰۰گرم آرد نخودچی،۵ :  تا ۱۰۰ گرم لپه : ۱۰۰گرم تخم …

  • طرز تهیه سالاد تخم مرغ کلاسیک

    طرز تهیه سالاد تخم مرغ کلاسیک   سالاد تخم مرغ اغلب به عنوان مواد پرکننده (مواد درون ساندویچ) ساندویچ استفاده می‌شود و به طور معمول از تخم مرغ آب پز سفت قطعه قطعه شده، سس …