پنج شنبه , ۳ فروردین , ۱۳۹۶


طرز تهیه آبگوشت تره شورباسی

دستور تهیه تره شورباسی آبگوشت آذری (تبریز و حومه)

تره شورباسی یا سوزی شورباسی یا شوربای تره یکی از غذاهای سنتی آذریه که در بخش آشپزی مجله تصویر زندگی روش تهیه این غذای خوشمزه را بهتون آموزش میدیم.

 

مواد لازم برای تهیه تره شورباسی :

  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • سبزی (تره کوهی ) ۲۰۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • لیمو عمانی ۳ عدد
  • لپه‎ ۱۰۰ گرم
  • گوشت ۱ کیلوگرم
  • زعفران به مقدار لازم
  • زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه تره شورباسی :

ظرف مناسبی انتخاب کنید و کمی از دنبه گوسفند یا کره را در آن آب کرده و پیازها را به ۴ قسمت تقسیم کنید و در آن نیمه سرخ کنید.
گوشت را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و سپس لپه شسته شده و آبکش شده را به مواد اضافه کرده و کمی تفت دهید.
پس از آن ۶ پیمانه آب به غذا اضافه کنید و اجازه دهید غذای شما بپزد.
پس از پخته شدن گوشت و لپه لیمو عمانی و نمک و فلفل و سبری تره کوهی خرد شده را به آبگوشت تره شورباسی اضافه میکنیم و اجازه میدهیم غذا کاملا جا بیفتد.

 

طرز تهیه آبگوشت تره شورباسی

 

سایر نکات 

میتوانید در تره شورباسی از سیب زمینی هم استفاده کنید به این ترتیب که آن را شسته و خرد کنید و با اضافه کردن سبزی به غذا بیفزایید.
این غذا رب گوجه فرنگی ندارد و به دلیل وجود سبزی و زردچوبه رنگ به خصوصی دارد.اگر دوست دارید به آن زعفران یا رب اضافه کنید فقط دقت کنید رب را در آخر و به صورت سرخ شده در غذا بریزید.
سوزی شورباسی معولا گوشت کوبیده ندارد و مواد آن به همراه آب خورده می شود. اما می توانید آن را شبیه آبگوشت ساده سرو کنید.
به جای لیمو عمانی میتوانید از گرد لیمو یا گرد غوره و همچنین آبلیمو استفاده کنید.
تره کوهی فقط در استان های تبریز و حومه در فصل بهار در مراتع یافت میشود.
بانوان آذری این سبزی ها رو تهیه شسته و برای فصل پاییز و زمستان خشک می کنند.

 

طرز تهیه تره شورباسی یا سوزی شورباسی • آبگوشت آذری

 

منبع:کانال پخت و پز آسان



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • آبگوشت سالمون, سوپ ماهی سالمون,سوپ مجلسی طرز تهیه آبگوشت سالمون | دستور پخت سوپ ماهی سالمون

    دستور پخت آبگوشت سالمون (Salmon Chowder) در این قسمت از آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی روش تهیه آبگوشت سالمون را تقدیم شما می کنیم. این سوپ هم یکی از انتخاب های خیلی خوب برای زمستان است. …

  • طرز تهیه حلیم گندم (مناسب برای افطار)

    دو روش برای تهیه حلیم گندم (مناسب برای افطار)   حلیم از غذاها و در واقع از سوپ های ایرانیست که در نقاط مختلف ایران به روش های مختلف تهیه میشه و در هر روش …

  • طرز تهیه کله پاچه

    آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۱۲ ساعت مجموعاً: ۱۴ ساعت   مواد اولیه برای ۵ نفر : کله پاچه ۱دست سیرابی ۱عدد شیردان ۱عدد پیاز  ۵عدد سیر  ۱بوته زعفران ۱قاشق چایخوری (ساییده شده) چوب …

  • طرز تهیه آش میوه

    مواد لازم : لوبیا قرمز: یک پیمانه نخود: یک پیمانه عدس: ۲ پیمانه برنج: نیم پیمانه گندم پوست کننده: یک پیمانه رشته آش: ۳۵۰ گرم گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم آلو خورشی: ۲۰۰ گرم برگه …

  • طرز تهیه کوفته آجیلی آذربایجانی

    طرز تهیه کوفته آجیلی آذربایجانی   مواد لازم : گوشت چرخ شده ۵۰۰ گرم برنج ۱ فنجان نعنا خشک خلال بادام و پسته هر کدام ۱ قاشق غ گردو ۱ پیمونه پیاز ۱ عدد نمک …

  • هویج پلو شیرازی,غذای سنتی شیراز طرز تهیه هویج پلو اصیل شیرازی | هویج پلو شیرازی غذای سنتی و محلی شیراز

    دستور پخت هویج پلو غذای سنتی شیراز  هویج پلو از غذاهای سنتی شیراز و جزو پلوهای مخلوط قدیمی است. هویج پلو را معمولا با هویج فرنگی که رنگ تیره تری دارد درست می کنند تا پلو ظاهر …

  • طرز تهیه آش دوغ اردبیل

    طرز تهیه آش دوغ اصل اردبیل   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۷ نفر : نخود (پخته شده) ۱.۵ پیمانه برنج (برنج ایرانی) ۱ پیمانه ماست (پرچرب) ۲ لیتر دوغ (دوغ محلی …

  • طرز تهیه کباب ترکی

        مواد لازم جهت تهیه کباب ترکی: گوشت چرخ کرده : ۲۵۰ گرم فیله مرغ : ۲۵۰ گرم فلفل دلمه ای : ۱ عدد بزرگ پیاز : ۱ عدد بزرگ قارچ : یک بسته …

  • طرز تهیه خورش قیمه نجفی (علاچی)

      طرز تهیه خورش قیمه نجفی (علاچی)     قیمه نجفی جزو معروف‌ترین نذری‌های عاشورا و محبوب‌ترین غذاهای عراقی‌هاست. هرچند که اسم این غذا قیمه است و با برنج سرو می‌شود اما هیچ شباهتی به …

  • طرز تهیه کوفته شامی (کوفته کرمانشاهی)

    طرز تهیه کوفته شامی (کوفته کرمانشاهی)   کوفته شامی کرمانشاهی یکی از غذاهای خوشمزه اصیل و سنتی است که هر کسی را که یکبار آن را امتحان کند وادار به تهیه دوباره آن می سازد. …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه سالاد نخود سبز

      مواد لازم: کاهو خرد شده : ۲۰۰ گرم سیب زمینی پخته و خرد شده : ۱ عدد تخم مرغ پخته و خرد شده : ۱ عدد سینه مرغ پخته و خرد شده : ۱ …

    • طرز تهیه رولت گوشت با خمیر یوفکا

        طرز تهیه رولت گوشت با خمیر یوفکا آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر: گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم فلفل دلمه اى ۱عدد (نگینی خرد …

      • طرز تهیه سوپ بروکلی

          مواد لازم : آب مرغ : سه پیمانه پیاز متوسط : ‌۲ عدد کلم بروکلی : نیم کیلو آویشن : یک قاشق چای‌ خوری برگ بو : یک عدد سیر : دو حبه کره : …

        • طرز تهیه دلمه سیب زمینی پیتزایی

          روش تهیه دلمه سیب زمینی این مدل دلمه سیب زمینی مدرن تر و خوشمزه تر از دلمه سنتی سیب زمینی است و معمولا افراد خانواده طعم آن را بیشتر میپسندند. مواد داخل دلمه به صورت …

          • طرز تهیه خمیر پیتزا و پیراشکی

              طرز تهیه خمیر پیتزا و پیراشکی   قبلا چند روش تهیه خمیر پیتزا تقدیمتون شده و امروز براتون یه دستور دیگه تهیه خمیر پیتزا رو آماده کردم. از این خمیر برای تهیه پیراشکی هم …

            • طرز تهیه گل کلم پلو با سبزیجات

              طرز تهیه گل کلم پلو با سبزیجات   در این پست ابتدا طرز تهیه گل کلم پلو ساده را آموزش می دهیم و پس از اون روش تهیه گل کلم پلو با سبزیجات تقدیم شما …

              • خورش طلا کوله غورابه گیلانی طرز تهیه خورش طلا کوله غورابه گیلانی

                خورش طلا کوله غورابی از غذاهای محلی گیلان خورش طلا کوله نوعی خورش فسنجان با سبزی های معطر بوده که بسیار خوشمزه است. این خورش مقوی و خوش طعم از غذاهای محلی استان گیلان است پیشنهاد …

                • طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی

                    طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی (ذرت آب‌پز )   برای تهیه کنسرو ذرت  در خانه از بلال هایی که تازه هستند استفاده کنید. بلال هایی که وقتی دونه اش رو بین دو تا انگشت فشار …

                  • رولت تن ماهی و تخم مرغ طرز تهیه رولت تن ماهی و تخم مرغ

                    روش پخت رولت تن ماهی و تخم مرغ رولت تن ماهی غذایی راحت ، مقوی و خوشمزس که سریع آماده میشه. برای تنوع هم شده این غذا را درست کنین و در کنار خانواده از خوردنش …

                    • طرز تهیه رولت مرغ و سبزیجات

                      دستور پخت رولت مرغ و سبزیجات   دستور پخت دو نوع رولت مرغ با سبزیجات : این روز‌ها به دلیل کمبود وقت درست کردن غذا‌هایی که خیلی سریع آماده می‌شوند، طرفداران بسیاری دارد. گاهی اوقات …

                      • طرز تهیه استیک با سس قارچ

                        طرز تهیه استیک با سس قارچ مواد لازم: برای سس قارچ: آب گوشت  :  یک پیمانه آرد سفید  :  یک قاشق سوپ خوری کره  :  ۲۵۰گرم قارچ تازه  :  ۲۵۰گرم شیر  :  یک پیمانه نمک …

                        • طرز تهیه مرغ لیمو پرتقالی طرز تهیه مرغ لیمو پرتقالی

                          روش پخت مرغ لیمو پرتقالی  خوش عطر و خوشمزه    مرغ لیمو پرتقالی خیلی راحت درست می شه و دردسری نداره. این غذا خیلی خوش عطر و طعمه و برای مجالس مهمانی بسیار مناسبه. مرغ لیمو پرتقالی …

                          • سالاد مرغ کبابی با سس آووکادو طرز تهیه سالاد مرغ کبابی با سس آووکادو / غذای رژیمی

                            سالاد مرغ کبابی با سس آووکادو سالاد مرغ کبابی با سس آووکادو را می تونین به عنوان یه وعده غذایی سالم و دلپذیر میل کنین. آووکادو کلسترول بد خون را کاهش میده بنابراین این سالاد به …

                            • طرز تهیه ران مرغ با طعم لیمو

                                طرز تهیه ران مرغ با طعم لیمو   مواد لازم – آب لیمو ¼ پیمانه- پوست رنده شده لیمو ۱ قاشق سوپخوری- سیر له شده،۲ حبه – برگ تازه آویشن ۳ قاشق چایخوری،ریز خردشده(در …