مواد اولیه :
سیب زمینی به میزان لازم
نمک به میزان لازم
روغن به میزان لازم (کانولا یا مایع)
طرز تهیه:
ابتدا سرخ کن را در دمای ۳۷۵درجه قرار دهید و صبر کنید تا روغن کاملا به دما رسیده و داغ شود.
سیب زمینی ها را پوست گرفته و بشویید و بعد داخل مقداری آب سرد ریخته و آن را نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید.
سیب زمینی ها را آبکش کرده و با دستمال خنک(چند دقیقه دستمال را داخل یخچال قرار دهید)آن را خوب خشک کنید.
سیب زمینی ها را داخل روغن ریخته و ۸دقیقه آنها را سرخ کنید.
بعد از ۸دقیقه سیب زمینی ها را خارج کرده و روی هریک یک شکاف کوچک ایجاد کرده و آنها را به مدت ۱ساعت داخل یخچال قرار دهید.
دمای سرخ کن را به ۳۸۵درجه افزایش دهید.
سیب زمینی ها را بعد از مدت ذکر شده داخل سرخ کن ریخته و به آنها مقداری نمک اضافه کنید.
سیب زمینی ها را ۲تا۳دقیقه داخل روغن سرخ کنید.
نکات:
۱)توجه داشته باشید بهترین روغن برای سرخ کردن سیب زمینی روغن کانولا است اما اگر به آن دسترسی ندارید میتوانید از روغن بادام زمینی،کنجد یا روغن مایع معمولی استفاده کنید.
۲)حتما بعد از سرخ کرن سیب زمینی آن را روی دستمال بریزید تا روغن اضافی آن خارج شود.
۳)برای خوشمزه تر شدن سیب زمینی بعد از سرخ شدن و در حالی که سیب زمینی هنوز داغ است روی آن مقداری پنیر چدار رنده کنید.
نوش جان
فیلم طرز تهیه سیب زمینی سرخ شده ترد و خوشمزه
فودسوران