پنج شنبه , ۵ اسفند , ۱۳۹۵


 

نکات جالب و کاربردی برای دم کردن چای

نکات جالب و کاربردی برای دم کردن چای

 

 نکات:

۱) توجه داشته باشید که چای اصل رنگ بسیار ملایمی دارد و عطر آن به زیادی نوع صنعتی نیست پس بهتر است برای داشتن چای مفید و خوشمزه از نیمی از چای اصل و نیمی چای صنعتی استفاده کنید.
۲) قبل از دم کردن چای آن را یک بار با آب سرد آبکشی کنید تا رنگ بهتری بدهد. بهتر است این کار را درمورد قوری هم انجام دهید. (چای نباید خیس بخورد تنها آن را آبکشی کنید).

 

نکات جالب و کاربردی برای دم کردن چای

۳) توجه داشته باشید که تنها ۲سوم قوری باید پر از آب جوش شود. شما چای را دم میکنید. درست مثل برنج یعنی بالای چای باید فضایی برای تجمع بخار داشته باشید که باعث دم کشیدن چای شود.

 

نکات جالب و کاربردی برای دم کردن چای

۴) بهتر است روی قوری دستگیره یا دستمال ضخیمی بیندازید تا چای شما زودتر دم کشیده و خوشرنگ تر شود.
۵) اگر میخواهید از هل یا دارچین استفاده کنید بهتر است آنها را داخل آب کتری یا سماور بیندازید و بعد با همان آب معطر چای درست کنید. اضافه کردن این مواد به چای باعث کدر شدن رنگ چای میشود.
۶) برای نگهداری چای دم کرده به مدت طولانی تفاله را از چای جدا کنید و چای بدون تفاله را داخل قوری برگردانید.
۷) اگر چای زیاد دم کشید یا به مرز جوشیدن رسید میتوانید با انداختن ۲ حبه قند از طعم بد و جوشیده آن جلوگیری کنید.

 

نکات جالب و کاربردی برای دم کردن چای

۸) پیش از ریختن چای کمی آب جوش داخل فنجان بچرخانید تا با گرم شدن فنجان چای نیز پس از ریختن داغ بماند.

 

نکات جالب و کاربردی برای دم کردن چای

 

چای دورنگ

چای دورنگ بیشتر جنبه تزیینی دارد و معمولا در مراسم بله برون، خواستگاری، عقد، حنابندان یا سایر مراسم شاد ایرانی مورد استفاده قرار میگیرد. برای تهیه چای دورنگ کافی است مقداری آب جوش و قند را مخلوط کنید و محلول را به اشباع برسانید یعنی تا جایی که قند در محلول آب میشود آن را شیرین کنید (از نبات هم میتوان استفاده کرد).

 

نکات جالب و کاربردی برای دم کردن چای

در قوری جداگانه از قبل چای دم کنید. آبجوش شیرین را داخل استکان ریخته و چای را خیلی ملایم به آن اضافه کنید دراین حالت چای روی آبجوش قرار میگیرد.

نوش جان

 

فودسوران



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • دمنوش های مفید و پرخاصیت ۲

      دمنوش های مفید برای سلامتی ۲   در قسمت اول این مطلب، در مورد چند دمنوش پرخاصیت صحبت کردیم که بدون تحمیل کالری به بدن باعث تسکین برخی از بیماری‌ها مانند آرتریت و گرفتگی …

  • تزیین قهوه با کف شیر به شکل قلب

      طرز تهیه کف شیر و تزیین قهوه به شکل قلب   آماده سازی: ۱۵ دقیقه   مواد اولیه : شیر به میزان لازم خلال دندان ۱ تا ۲ عدد خامه به میزان دلخواه   برای …

  • موکا جاوا / طرز تهیه موکا جاوا Mocha Java

    روش آماده کردن نوشیدنی  موکا جاوا مواد لازم برای تهیه موکا جاوا قهوه فوری : ۱ پیمانه شکر : ۲ قاشق سوپ‌خوری( برای آشنایی با واحد های اندازه گیری در آشپزی کلیک کنید ) شکلات …

  • طرز تهیه نسکافه کلاسیک

      طرز تهیه نسکافه کلاسیک   آماده سازی: ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۱ نفر : بستنی وانیلی نصف لیوان نسکافه (درسته و نکوبیده (برای تزیین)) ۲قاشق چایخوری آب جوش ۱ چهارم فنجان یخ ۵ قطعه کوچک …

  • نوشیدنی های چاق کننده , معجون چاق کننده نوشیدنی های چاق کننده و مقوی

    ۶ نمونه از نوشیدنی های چاق کننده نوشیدنی های چاق کننده ای را در این مطلب به شما معرفی می‌کنیم، البته نباید به جای غذا خوردن فقط از این نوشیدنی‌های چاق کننده استفاده کنید، در این …

  • طرز تهیه کاپوچینو

      آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۳۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : پودر کاکائو ۱قاشق چایخوری آب ۱قاشق غذاخوری (گرم) زعفران ۱چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه ۱چهارم قاشق …

  • طرز تهیه دمنوش پوست پرتقال

      طرز تهیه دمنوش پوست پرتقال   مواد اولیه : پوست پرتقال ۱ ق غ آب جوش به مقدار لازم عسل (به دلخواه) به مقدار لازم   طرز تهیه دمنوش پوست پرتقال شما می توانید …

  • دمنوش های مفید و پرخاصیت ۱

      دمنوش های مفید برای سلامتی ۱   دمنوش‌ ها جزو نوشیدنی‌های سالم هستند که بدون تحمیل کالری باعث ایجاد احساس آرامش و همچنین درمان خیلی از ناخوشی‌ها از آرتریت گرفته تا دل درد می‌شوند. …

  • طرز تهیه دمنوش گل سرخ (رزچای)

    طرز تهیه دمنوش گل سرخ (رز چای)   آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه : گل محمدی (بصورت خشک شده)۱ قاشق غذاخوری چای سیاه یا چای سبز ۱ قاشق غذاخوری …

  • آموزش تصویری تزئین قهوه + فیلم

      آموزش قدم به قدم تزئین قهوه + فیلم   تزئین قهوه آن هم به اشکال زیبا، هنری است که اصطلاحا به آن Latte art می گویند. اگر مایلید قهوه را به شیک ترین نحو …

مطالب قبلی این بخش
  • آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (۲)

      سری دوم آموزش تصویری طرز پیچیدن خمیر پیراشکی مدل های متنوعی برای پیچیدن خمیر پیراشکی وجودد دارد . قبلا در اینجا آموزش چند نمونه از آن تقدیم شما عزیزان شده بود. در این مطلب نیر مدل های …

    • آموزش تصویری فیله کردن سینه مرغ

      ۱) برای فیله کردن اول مرغ را شسته و قسمت سینه آن را جدا کنید و و اجازه دهید کاملا خشک شود. اگر مرغ شما یخ زده بود باید صبر کنید تا کاملا یخ آن …

      • ترفندهای پخت برنج

        نکاتی درباره ی پخت برنج     پخت برنج: برای اینکه برنج شما سفید شود می توانید چند قاشق ماست، داخل ظرف برنج درحال جوشیدن بریزید. اگر برنج شما بیش از حد معمول جوش خورده …

        • اسرار خوشمزه تر کردن غذاها

          اسرار خوشمزه تر کردن غذاها ۱- ساقه های سفت کلم پیچ را جدا کنید و فقط برگ های نرم آنرا بخورید. خیلی راحت می‌توانید کلم پیچ را همراه با سایر سبزیجات در سالاد استفاده کنید …

          • کاربرد ادویه ها در غذا / آشنایی با ادویه ها

            آشنایی با کاربرد ادویه ها در غذا  کاربرد ادویه ها و وبژگی های آن ها ,ادویه های مخصوص هر غذا ,پخت غذا با انواع ادویه, ادویه های مناسب هر غذا, آشنایی با ادویه های مناسب …

            • جدا کردن و برش زدن ژله از انواع قالب / پیرکس

              روش های جدا کردن ژله از انواع قالب فوت و فن های برش زدن و جدا کردن ژله از انواع قالب اگر شما هم با جدا کردن ژله از قالب مشکل دارید ، با ما …

              • منجمد کردن مواد غذایی,فریز کردن روش صحیح منجمد کردن مواد غذایی / فریز کردن خوراکی ها

                نکاتی در مورد  منجمد کردن خوراکی ها  منجمد کردن غذا سریع ترین و راحت ترین روش برای حفظ خوراکی‌ها در خانه است. امروزه با استفاده از کیسه‌های پلی اتیلن، ظروف پلاستیکی، برچسب‌های فریزر و دیگر لوازم، می‌توانیم …

                • روشهای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن

                    روشهای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن   چرا زمان خرد کردن پیاز اشک می ریزیم ؟ پیاز چطور می‌تواند باعث اشک ریختن می شود و چطور می‌توان از آن جلوگیری کرد؟ پیاز از …

                  • لبو , پودر لبو طرز تهیه پودر لبو و آب لبو برای تزیین خوراکیها

                    روش تهیه پودر لبو / آب لبو / چیپس لبو پودر لبو برای رنگ کردن غذا، دسرها و شیرینی ها استفاده میشه و می تونین مثل زعفرون اون رو دم کنین تا به خوبی رنگ …

                    • نکاتی در مورد سرخ کردن غذا

                        ۱ -روغن را تا حد دمای مطلوب سرخ کردن که ۱۹۰ درجه سانتیگراد است، داغ کنید، نه بیشتر و نه کمتر. ۲ -سطح ماده غذایی را قبل از سرخ کردن آن، با یک لایه …

                      • ترفندهای خوشمزه شدن غذاهای گوشتی

                        ترفندهای خوشمزه شدن غذاهای گوشتی بسیاری از ما به دنبال راهی برای خوش‌طعم کردن غذاهای خود هستیم. طعم خوش غذا علاوه بر اینکه محرکی برای اشتها است، می‌تواند برای افراد کم وزن، کم اشتها یا …

                        • بهترین ظرف برای پخت غذا چیست؟

                          چه ظرفی برای پخت و پز مناسب تر است؟ بهترین ظرف کدامست؟   زودپزها به دلیل کوتاهی مدت زمان پخت غذا و کاهش مدت زمان قرار گرفتن در معرض حرارت بهترین ظروف برای پخت غذا …

                          • چند ریزه کاری در پخت کیک و شیرینی چند ریزه کاری در پخت کیک و شیرینی | ترفندهای کیک خوب پختن

                              چند نکته مهم در مورد پخت کیک و شیرینی تکنیک های پخت کیک و شیرینی, نکته هایی برای پختن کیک و شیرینی, ترفندهای پخت کیک و شیرینی, راهنمای پختن کیک و شیرینی, نکاتی برای شیرینی …

                            • طرز تهیه ادویه مخصوص خورش

                                  آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۱۰ دقیقه   مواد اولیه : پودر سیر ۱قاشق مرباخوری پوست نارنج ۱قاشق مرباخوری انیسون ۱قاشق مرباخوری (از عطاری تهیه کنید) تخم بادیان ۱قاشق …