پنج شنبه , ۳۰ دی , ۱۳۹۵


 

نکات مهم و ترفندهای درست کردن ژله تزریقی

نکات مهم برای درست کردن ژله تزریقی

توجه دقت کنین

طرز تهیه ژله تزریقی

جدا کردن ژله از انواع قالب

فیلم آموزش تهیه ژله تزریقی

 نکات مهم در تهیه انواع دسر

 

نکات مهم برای درست کردن ژله تزریقی , و این که چطوری ژله تزریقی را برگردانیم تا آسیبی به شکل نرسد.*

 

اولین نکته برای درست کردن ژله تزریقی این است که حتما برای کار از ژله آلوئه ورا استفاده کنید . زیرا این ژله به خاطر خاصیت بی رنگی باعث می شود تا کار شما بهتر خودش را نشان دهد و جلوه ی بیشتری به کار می دهد.

استفاده از ژله های رنگی , هرچند کم رنگ جلوه و درخشندگی کار را کم می کند.

برای درست کردن ژله آلوئه ورا ابتدا هر یک بسته از پودر این ژله را با دو لیوان ( سایز متوسط ) آب جوش مخلوط کنید و روی حرارت غیر مستقیم ( روی کتری آب جوش ) قرار دهید و خوب هم بزنید تا مایع یکدست , شفاف, و بدون ناخالصی به شما بدهد .

زمانی که ژله شما و آب جوش خوب مخلوط شدند می توانید مایع را داخل یک ظرف پیرکس بریزید و منتظر شوید تا از حرارت ژله کم شود و بعد ظرف را داخل یخچال قرار دهید تا ژله ببندد.

اما چنانچه می خواستید ژله خود را داخل یک ظرف پلاستیکی بریزید تا در موقع برگشتن دچار مشگل نشوید , بعد از این که ژله را از روی کتری برداشتید , صبر می کنید تا دمای مایع ژله ما کم شود و به دمای محیط برسد و بعد ژله را داخل ظرف پلاستیکی می ریزید.

*نکته دوم برای درست کردن ژله تزریقی این است که چند سرنگ داشته باشید تا برای انجام کار مجبور نباشید مدام یک سرنگ را بشویید و برای رنگ بعدی استفاده کنید . آب مانده از هر شستشو داخل سرنگ کار را خراب می کند و خامه ی داخل سرنگ را شل می کند. و چنانچه سرنگ را نشویید و برای رنگ بعدی استفاده کنید روی زیبایی کار شما اثر منفی می گذارد.

*نکته سوم برای درست کردن ژله تزریقی خوب و زیبا این است که هرگز برای تزریق داخل ژله از پارگی و یا بازشدن ژله نترسید زیرا هنگامی که ژله را داخل یخچال قرار می دهید مجدد ژله خودش را می گیرد و پارگی و شل شدگی ها از بین می رود . پس با دلی آرام و با نشاط کار کنید.

*چهارمین نکته این است که حتما وقتی داخل ژله آلوئه ورا مدل گل خود را کشیدید آن را داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود و خودش را کامل بگیرید و شما در این فاصله یک مقدار از ژله ای به هررنگ که دوست دارید با کمی آب ( به دمای محیط رسیده باشد یعنی نه گرم و نه سرد ) مخلوط کنید تا در آب باز شود سپس به همان میزان که آب ریختید شیر اضافه کنید و مخلوط را آن قدر هم بزنید تا یکدست شود . بعد روی ژله آلوئه ورا بریزید و مجدد داخل یخچال گذارید تا خوب خودش را بگیرد .

نکات مهم و ترفندهای درست کردن ژله تزریقی

 

رنگ ژله و شیر باعث می شود تا تمام پشت کار شما محو شود و خطوط ایجاد شده معلوم نشود و زیبایی کار شما چندین برابر می شود.

و هنگامی که ژله خود را درست کردید می توانید فقط تا دوروز و یا پایان تاریخ مصرف خامه ی موجود در ژله آن را در یخچال نگه دارید.

پنجمین نکته : چنانچه می خواهید ژله را داخل جام درست کنید . متناسب با ظرف جام یک ظرف انتخاب کنید ژله ی گل تزریقی را داخل آن ظرف درست کنید .در مدتی که گل را تزریق می کنید داخل ژله , داخل جام را با یک ژله مخلوط باشیر بپوشانید به اندازه ی ۱/۵ حجم کل جام . بعد ژله گل بسته شده را از ظرف جدا کنید و با دست به آرامی داخل جام بیاندازید و مجدد ژله را داخل یخچال گذارید تا سفت شود.

چنانچه گل شما از دور ظرف جام فاصله داشت با کمی ژله آلوئه ورا دور آ بریزید و بگذاردی تا داخل یخچال سفت شود. بدین ترتیب ژله گل شما در وسط جام قرار می گیرد.

و در آخر هنگام برگرداندن ژله در ظرف حتما ظرف تان را خیس کنید تا اگر ژله در جای مناسبی از ظرف قرار نگرفت بتوانید از خیسی بشقاب استفاده کرده و ژله را به جای مناسب هدایت کنید.

 

www.mabanoo.ir



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • ژله سوپرایز گل و برگ زیبا و مجلسی ژله سوپرایز گل و برگ زیبا و مجلسی

    ژله سوپرایز گل و برگ    ژله سوپرایز رو به شکل های مختلفی میشه درست کرد قبلا دو مدل از این نوع ژله ( ژله سوپرایز قلب و ژله سوپرایز قلبی) تقدیمتون شده. با ما همراه باشید …

  • طرز تهیه ژله انار توپی

      طرز تهیه ژله انار توپی   ژله انار توپی مناسب شب های یلداس. اونو درست کنین و در جمع گرم خونواده صرف کنین.   آماده سازی: ۱ ساعت مواد اولیه برای ۳ نفر : ژله اناربه میزان …

  • طرز تهیه ژله آبجو (سورپرایزی)

      ژله آبجو یه ژله سوپرایزی و جالبه که میتونید برای مهموناتون درست کنید و اونا رو شگفت زده کنید ! درست کردنش خیلی خیلی راحته .. این یه ژله جالب و ساده واسه اذیت …

  • طرز تهیه ژله به شکل انار برای شب یلدا و عروس

    طرز تهیه ژله به شکل انار یکی از قشنگ ترین دسرها برای شب یلدا دسر و ژله به شکل انار هست . قشنگی این ژله به اینه که بعد از برگردوندن و برش شکلش بسیار …

  • طرز تهیه یوگو لبو / دسر شب یلدا

    طرز تهیه یوگو لبو دسر ویژه شب یلدا   خانواده ها معمولا در شب یلدا که آخرین شب فصل پاییز است  برنامه های خاصی تدارک دیده و  غذاها و دسرهای ویژه تهیه می کنند. یکی از این دسرهای …

  • طرز تهیه محلبی دسری ترکیه ای

    طرز تهیه محلبی دسری ترکیه ای   محلبی معروف ترین دسر کشور ترکیه و شبیه فرنی خودمان است. انواع و اقسام روش پخت هم دارد. در اینجا دو روش پخت محلبی تقدیمتان می شود . …

  • طرز تهیه شکوبیس دسر شب یلدا طرز تهیه شکوبیس دسر شب یلدا • دسر راحت و خوشمزه

    آموزش طرز تهیه شکوبیس دسر شب یلدا اگه به دنبال یک دسر آسان ولی خوش طعم و شیک برای شب یلدا هستید ، در بخش آموزش آشپزی با ما همراه باشید تا طرز تهیه شکوبیس را …

  • تزیین ژله , ژله میوه ای , ژله مجلسی تزیین ژله با میوه / عکس ژله مجلسی میوه ای

     مدل های زیبای تزیین ژله با انواع میوه ها / عکس ژله میوه ای  تزیین ژله با میوه به مدل های زیبا و خلاقانه از هنرهای یک کدبانوی خوش سلیقه است. خصوصا اینکه این روزها …

  • طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی

    طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی   امروز میخوایم روش تهیه دسر پاناکوتای شکلاتی رو برای شما عزیزان آموزش بدیم که یکی از خوشمزه ترین دسرها برای مهمانی ها و جشن هاست. پاناکوتا به تازگی در ایران …

  • مسقطی زعفرانی,دسر ماه رمضان ,دسر مجلسی طرز تهیه مسقطی زعفرانی برای افطار

    دستور پخت مسقطی زعفرانی مجلسی  مسقطی زعفرانی یکی از دسرهای خوشمزه ویژه ماه رمضانه. مسقطی یه نوع شیرینی بر پایه نشاسته است. معمولا بعد از پخت میگذارند سرد بشه و بعد برش میزنند ( لقمه …

مطالب قبلی این بخش
  • نکاتی در مورد انتخاب و پخت برنج

       توصیه هایی برای انتخاب و پخت برنج یکی از اصلی ترین غذاهای ایرانی پلو و چلو است که باید در پخت آن دقت زیادی به کار برد.   تهیه و انتخاب برنج : خصوصیاتی …

    • آموزش ساخت گل برای تزیین کیک با فوندانت

        آموزش تصویری ساخت گل برای تزیین کیک با خمیر فوندانت   در این مطلب روش ساخت گل برای تزیین کیک با خمیر فوندانت برای تزیین کیک را مشاهده می کنین . گلهای زیبایی مثل …

      • چند فوت و فن آشپزی برای کدبانوی ایرانی

        در این مطلب چند فوت و فن آشپزی به شما عزیزان آموزش داده می شود     *  برای جلوگیری از سر رفتن غذا در هنگام پختن، یک خلال دندان لای در قابلمه ، یعنی …

        • روش های پیچیدن سمبوسه • نان‌پیچ نمودن سمبوسه

          آموزش تصویر‌‌‌ی روش های پیچیدن سمبوسه سمبوسه غذای آسون و خوشمره ایه ولی طرز پیچیدن سمبوسه در زیباتر کردن سفره غذا خیلی موثره. چه سمبوسه میگو باشه ، چه سمبوسه با سیب زمینی ، چه …

          • چند فوت و فن آشپزی

            در مطلب زیر چند فوت و فن آشپزی و شیرینی پزی به شما عزیزان آموزش داده می شود. برای تشخیص تخم مرغ تازه آن را در یک کاسه آب سرد بگذارید. اگر تخم مرغ تازه …

            • نکاتی در مورد تهیه مرباهای خانگی

                 فوت و فن های تهیه مرباهای خانگی   وقتی می خواهید مرباهای خانگی تهیه کنید، تجربیات و نکاتی هست که می تواند دست پخت شما را از مبتدی به حرفه ای برساند. کافی است …

              • کوسکوس,کوس کوس کوسکوس چیست و چگونه مصرف می‌شود ( Couscous )

                آشنایی با کوسکوس و موارد مصرف آن ( Couscous ) کوسکوس Cous Cous با تلفظ KOOS-koos قوت غالب مردم تونس و الجزایر و لیبی و مراکش و موریتانی و همچنین کشورهای عربی و سواحل غربی جزیره …

                • ادویه خشک ایتالیایی,سس ایتالیایی,سس سالاد طرز تهیه سس ایتالیایی | طرز تهیه ادویه خشک ایتالیایی | سس سالاد ایتالیایی

                    طرز تهیه ادویه خشک ایتالیایی و سس ایتالیایی سس ایتالیایی از ترکیب سبزیجات معطر و سرکه و روغن زیتون تهیه شده و در تهیه سالاد و سیب زمینی تند سرخ شده بکار می رود. …

                  • واحدهای اندازه گیری در آشپزی

                        آشنایی با مقیاس ها و واحدهای اندازه گیری در آشپزی   در این مطلب سعی شده به کلیه سوالاتی که در زمینه واحدهای اندازه گیری و مقیاس های ذکر شده در دستورات آشپزی …

                    • نکات آشپزی از زبان آشپزهای حرفه ای

                        ترفندها و نکات آشپزی از زبان متخصصین   چگونه می‌توان پوست ماهی را از ماهی جدا نمود؟ ماهی را باید در روغنی که داغ شده سرخ کرد وقتی که کمی حرارت دید ماهی را …

                      • بهترین ظرف برای پخت غذا چیست؟

                        چه ظرفی برای پخت و پز مناسب تر است؟ بهترین ظرف کدامست؟   زودپزها به دلیل کوتاهی مدت زمان پخت غذا و کاهش مدت زمان قرار گرفتن در معرض حرارت بهترین ظروف برای پخت غذا …

                        • جلوگیری از سیاه شدن سیب، موز، قارچ و سیب زمینی

                            جلوگیری از سیاه شدن سیب‌زمینی‌: تنها کافی‌ است‌ پس‌ از پوست‌ کندن‌ و خلال‌ کردن‌ یا ریز کردن‌ آن‌ مقداری‌ آب‌ ولرم‌ را در ظرفی‌ بریزند و یک‌ قاشق‌ چایخوری‌ سرخالی‌ نمک‌ به‌ آن‌ بیفزایید …

                          • روش تشخیص زعفران تقلبی

                            اگرچه خالص بودن یا نبودن زعفران در آزمایشگاه‌ها به راحتی قابل شناسایی است اما تشخیص آن برای مصرف کنندگان به راحتی ممکن نیست. افزایش وزن زعفران با استفاده از آغشته کردن این گیاه به چربی، …

                            • آموزش ساخت قیف کاغذی برای تزیین کیک

                                آموزش تصویری ساخت قیف کاغذی برای تزیین کیک در این مطلب روش ساخت قیف کاغذی برای تزیین کیک و بیسکویت که بسیار ساده و راحته رو فرامی گیرین. این قیف ها برای کار با …