چهارشنبه , ۴ اسفند , ۱۳۹۵


 

نکات مهم و ترفندهای درست کردن ژله تزریقی

نکات مهم برای درست کردن ژله تزریقی

توجه دقت کنین

طرز تهیه ژله تزریقی

جدا کردن ژله از انواع قالب

فیلم آموزش تهیه ژله تزریقی

 نکات مهم در تهیه انواع دسر

 

نکات مهم برای درست کردن ژله تزریقی , و این که چطوری ژله تزریقی را برگردانیم تا آسیبی به شکل نرسد.*

 

اولین نکته برای درست کردن ژله تزریقی این است که حتما برای کار از ژله آلوئه ورا استفاده کنید . زیرا این ژله به خاطر خاصیت بی رنگی باعث می شود تا کار شما بهتر خودش را نشان دهد و جلوه ی بیشتری به کار می دهد.

استفاده از ژله های رنگی , هرچند کم رنگ جلوه و درخشندگی کار را کم می کند.

برای درست کردن ژله آلوئه ورا ابتدا هر یک بسته از پودر این ژله را با دو لیوان ( سایز متوسط ) آب جوش مخلوط کنید و روی حرارت غیر مستقیم ( روی کتری آب جوش ) قرار دهید و خوب هم بزنید تا مایع یکدست , شفاف, و بدون ناخالصی به شما بدهد .

زمانی که ژله شما و آب جوش خوب مخلوط شدند می توانید مایع را داخل یک ظرف پیرکس بریزید و منتظر شوید تا از حرارت ژله کم شود و بعد ظرف را داخل یخچال قرار دهید تا ژله ببندد.

اما چنانچه می خواستید ژله خود را داخل یک ظرف پلاستیکی بریزید تا در موقع برگشتن دچار مشگل نشوید , بعد از این که ژله را از روی کتری برداشتید , صبر می کنید تا دمای مایع ژله ما کم شود و به دمای محیط برسد و بعد ژله را داخل ظرف پلاستیکی می ریزید.

*نکته دوم برای درست کردن ژله تزریقی این است که چند سرنگ داشته باشید تا برای انجام کار مجبور نباشید مدام یک سرنگ را بشویید و برای رنگ بعدی استفاده کنید . آب مانده از هر شستشو داخل سرنگ کار را خراب می کند و خامه ی داخل سرنگ را شل می کند. و چنانچه سرنگ را نشویید و برای رنگ بعدی استفاده کنید روی زیبایی کار شما اثر منفی می گذارد.

*نکته سوم برای درست کردن ژله تزریقی خوب و زیبا این است که هرگز برای تزریق داخل ژله از پارگی و یا بازشدن ژله نترسید زیرا هنگامی که ژله را داخل یخچال قرار می دهید مجدد ژله خودش را می گیرد و پارگی و شل شدگی ها از بین می رود . پس با دلی آرام و با نشاط کار کنید.

*چهارمین نکته این است که حتما وقتی داخل ژله آلوئه ورا مدل گل خود را کشیدید آن را داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود و خودش را کامل بگیرید و شما در این فاصله یک مقدار از ژله ای به هررنگ که دوست دارید با کمی آب ( به دمای محیط رسیده باشد یعنی نه گرم و نه سرد ) مخلوط کنید تا در آب باز شود سپس به همان میزان که آب ریختید شیر اضافه کنید و مخلوط را آن قدر هم بزنید تا یکدست شود . بعد روی ژله آلوئه ورا بریزید و مجدد داخل یخچال گذارید تا خوب خودش را بگیرد .

نکات مهم و ترفندهای درست کردن ژله تزریقی

 

رنگ ژله و شیر باعث می شود تا تمام پشت کار شما محو شود و خطوط ایجاد شده معلوم نشود و زیبایی کار شما چندین برابر می شود.

و هنگامی که ژله خود را درست کردید می توانید فقط تا دوروز و یا پایان تاریخ مصرف خامه ی موجود در ژله آن را در یخچال نگه دارید.

پنجمین نکته : چنانچه می خواهید ژله را داخل جام درست کنید . متناسب با ظرف جام یک ظرف انتخاب کنید ژله ی گل تزریقی را داخل آن ظرف درست کنید .در مدتی که گل را تزریق می کنید داخل ژله , داخل جام را با یک ژله مخلوط باشیر بپوشانید به اندازه ی ۱/۵ حجم کل جام . بعد ژله گل بسته شده را از ظرف جدا کنید و با دست به آرامی داخل جام بیاندازید و مجدد ژله را داخل یخچال گذارید تا سفت شود.

چنانچه گل شما از دور ظرف جام فاصله داشت با کمی ژله آلوئه ورا دور آ بریزید و بگذاردی تا داخل یخچال سفت شود. بدین ترتیب ژله گل شما در وسط جام قرار می گیرد.

و در آخر هنگام برگرداندن ژله در ظرف حتما ظرف تان را خیس کنید تا اگر ژله در جای مناسبی از ظرف قرار نگرفت بتوانید از خیسی بشقاب استفاده کرده و ژله را به جای مناسب هدایت کنید.

 

www.mabanoo.ir



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه کرم کارامل

    طرز تهیه کرم کارامل   مواد اولیه : شیر نیم لیتر شکر ۱۵۰ گرم تخم مرغ ۵ عدد وانیل نصف قاشق چایخوری شکر ۷۰ گرم آب ۲ قاشق سوپخوری آب جوش نصف لیوان   طرز …

  • طرز تهیه کازان دیبی Kazandibi دسر ترکیه ای

    طرز تهیه دسر کازان دیبی  Kazandibi کازان دیبی ( Kazandibi ) در لغت به معنای ته دیگ بوده و از دسرهای معروف ترکیه و مشابه کرم کارامل  می باشد. این دسر برای ماه رمضان هم مناسب …

  • طرز تهیه مسقطی خامه ای

    طرز تهیه مسقطی خامه ای   مسقطی یک نوع شیرینی است. مواد اولیه این شیرینی آرد نشاسته است. طرز تهیه آن شبیه به تهیه فرنی نشاسته‌ است اما مدت زمان تهیه آن طولانی تر و …

  • طرز تهیه شیر عسلی در منزل

    طرز تهیه شیر عسلی خانگی آماده سازی: ۱ ساعت مواد اولیه : کره۲۵گرم شیر۲لیوان شکرنصف لیوان حتما شما هم تا به حال در طرز تهیه کیک ها و دسر ها با واژه شیر عسلی رو …

  • خاگینه ماستی قاشقی طرز تهیه خاگینه ماستی قاشقی

    دستور پخت خاگینه ماستی قاشقی دسری خوشمزه و آسان خاگینه ماستی قاشقی یا سکه ای خیلی ساده، خوشمزه، آسان، ترد و سبکه. همونطور که از اسمش پیداست ماده اصلی این خاگینه ماست هستش و به …

  • دسر انار سه لایه , دسر شب یلدا طرز تهیه دسر انار شب یلدا دسر سه لایه مجلسی

    آموزش تهیه دسر انار شب یلدا   در این بخش از آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی روش تهیه دسر انار شب یلدا را خواهید دید که دسری شیک و مجلسی و مناسب سفره شب یلدا …

  • پاناکوتای انار دسر یلدایی و وسوسه انگیز

      پاناکوتای انار دسر یلدایی و وسوسه انگیز  پاناکوتای انار از دسرهای خوشمزه و وسوسه انگیز شب یلدا ست. شبی که میشه در کنار خانواده و دوستان به یکی از خاطره انگیزترین شب های زندگی …

  • طرز تهیه ژله آبجو (سورپرایزی)

      ژله آبجو یه ژله سوپرایزی و جالبه که میتونید برای مهموناتون درست کنید و اونا رو شگفت زده کنید ! درست کردنش خیلی خیلی راحته .. این یه ژله جالب و ساده واسه اذیت …

  • طرز تهیه دسر کرم هلو خوشمزه و خوش عطر

    آموزش روش تهیه دسر کرم هلو     کرم هلو دسری خوش عطر و خوشمزه است که شما و مهمانانتون از خوردن آن لذت خواهند برد. در ادامه به دستور تهیه این دسر خوش طعم …

  • جدا کردن و برش زدن ژله از انواع قالب / پیرکس

    روش های جدا کردن ژله از انواع قالب فوت و فن های برش زدن و جدا کردن ژله از انواع قالب اگر شما هم با جدا کردن ژله از قالب مشکل دارید ، با ما …

مطالب قبلی این بخش
  • فریز کردن لیمو ترش, نگهداری لیمو , لیموترش فریز کردن لیمو ترش / راهنمای خرید لیمو

    روش فریز کردن لیمو ترش / نحوه نگهداری لیمو ترش تا زمستان فریز کردن لیمو ترش , نحوه نگهداری لیموترش در فریزر , نکاتی برای خرید لیموترش , نحوه انتخاب و خرید لیموترش , نحوه آب گرفتن لیموترش , نکاتی …

    • کوسکوس,کوس کوس کوسکوس چیست و چگونه مصرف می‌شود ( Couscous )

      آشنایی با کوسکوس و موارد مصرف آن ( Couscous ) کوسکوس Cous Cous با تلفظ KOOS-koos قوت غالب مردم تونس و الجزایر و لیبی و مراکش و موریتانی و همچنین کشورهای عربی و سواحل غربی جزیره …

      • ترفند خوشمزه کردن سویا

        چگونه سویا را خوشمزه بپزیم ؟   با اینکه سویا جایگزین مناسبی برای گوشت است و از لحاظ غذایی هم بسیار مفید و با ارزش است اما بیشتر خانواده ها از طعم ومزه آن خوششان …

        • تازه نگهداشتن لیمو ترش تازه نگهداشتن لیمو ترش به مدت یک ماه

          ترفندی ساده برای تازه نگهداشتن لیمو ترش برای یک ماه تازه نگهداشتن لیمو ترش , نحوه نگهداری لیمو, نگهداری لیمو به مدت طولانی, نحوه نگهداری از لیمو ترش, بهترین روش نگهداری لیموترش, نگهداری لیموترش, راههای …

          • روش از بین بردن بوی سوختگی برنج

            در این مطلب دو روش برای رفع بوی سوختگی برنج معرفی میشه   ۱- اگه احساس کردین برنجتون بوی سوختگی گرفته، موقعی که دمکش روی قابلمه است، یک تکه نان روی برنج بذارین، موقع کشیدن …

            • روش بریدن آناناس و تشخیص آناناس رسیده

              آموزش تصویری روش بریدن آناناس   گرچه پوست آناناس کلفت به نظر می رسد، ولی پوست کندن و برش آناناس کار سختی نیست. در این مطلب روش بریدن آناناس به صورت تصویری تقدیمتان می شود. …

              • آموزش کار با قیف و ماسوره های گرد

                    آموزش کار با قیف و ماسوره های گرد   در پست آشنایی با انواع ماسوره در مورد انواع ماسوره توضیحاتی داده شد و پست امروز در ادامه پست آموزش کار با قیف و …

                • آموزش تصویری فیله کردن سینه مرغ

                  ۱) برای فیله کردن اول مرغ را شسته و قسمت سینه آن را جدا کنید و و اجازه دهید کاملا خشک شود. اگر مرغ شما یخ زده بود باید صبر کنید تا کاملا یخ آن …

                  • نگهداری ادویه ها,نگهداری سبزیجات خشک روش و مدت زمان نگهداری ادویه ها و سبزیجات خشک

                    مدت زمان نگهداری ادویه ها و سبزیجات خشک یکی از سوال های رایج خانم ها در آشپزی، چگونگی نگهداری ادویه ها و سبزیجات خشک است. با نکاتی که در این مطلب به آنها اشاره شده ، می توانید کاری …

                    • چند ریزه کاری در پخت کیک و شیرینی چند ریزه کاری در پخت کیک و شیرینی | ترفندهای کیک خوب پختن

                        چند نکته مهم در مورد پخت کیک و شیرینی تکنیک های پخت کیک و شیرینی, نکته هایی برای پختن کیک و شیرینی, ترفندهای پخت کیک و شیرینی, راهنمای پختن کیک و شیرینی, نکاتی برای شیرینی …

                      • طرز تهیه پیاز داغ مجلسی

                          طرز تهیه پیاز داغ مجلسی پیاز که داغ می کنید نرم میشه ؟! خب این پیاز داغ ها برای داخل آش خوبه. ولی یه وقتهایی برای تزیین غذا به پیاز داغ های طلایی و …

                        • آشنایی با لغات و اصطلاحات آشپزی

                          آشنایی با لغات و اصطلاحات آشپزی ترفندی برای مهارت در طبخ   طباخی از جمله هنرهائی است که قدمت طولانی دارد و همچنین از ملل مختلف بر گرفته شده لذا بر این اساس در آن …

                          • خمیر مایه و روش استفاده از آن

                                خمیر مایه و روش استفاده از آن در پخت نان   خیلی ها در مورد خمیر مایه یا همون مخمر سوالاتی تو ذهنشون هست و برای عمل اومدنش کمی استرس دارن . با …

                            • آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (۱)

                              سری اول آموزش تصویری طرز پیچیدن خمیر پیراشکی مدل های متنوعی برای پیچیدن خمیر پیراشکی وجودد دارد . قبلا در اینجا آموزش چند نمونه از آن تقدیم شما عزیزان شده بود. در این مطلب نیر مدل های …