Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'global' not found or invalid function name in /home2/tasvirez/domains/tasvirezendegi.ir/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298 طرز تهیه بورقی ترکی
دوشنبه , ۷ فروردین , ۱۳۹۶


sigara-boregi-1024x683-590x393 Copy

بورقی ترکی

 

مواد لازم:

پنیر فتا: ۲۰۰ گرم

تخم‌مرغ: درشت یک عدد

جعفری ساطوری شده: یک قاشق غذاخوری

نعناع ساطوری‌شده: یک قاشق غذاخوری

شوید ساطوری‌شده: یک قاشق غذاخوری

خمیر یوفکا یا فیلو: ۸ تا ۱۲ ورقه

روغن مایع به میزان لازم

 

 

طرز تهیه:

۱ – در یک کاسه تخم‌مرغ و سبزیجات را ریخته، سپس پنیر را با چنگال له کرده و با مواد مخلوط کنید.

۲ – یک قاشق غذاخوری از مایه پنیر را روی خمیر به فاصله یک سانتی‌متر از لبه بریزید، سپس دو طرف آن را جمع کرده و خمیر را لوله کنید. لبه خمیر را با انگشت خیس کرده و آن را ببندید، این کار باعث می‌شود خمیر در روغن باز نشود.

۳ – روغن را روی شعله متوسط داغ کرده و بسته به اندازه ظرف، بورقی‌ها را ۲ یا ۳تایی در روغن۵تا۶ دقیقه سرخ کنید تا خمیر برشته و ترد شود.

۴ – با قاشق سوراخدار، بورقی‌ها را خارج کرده و بعد به‌سرعت سرو کنید. استفاده از سالاد شیرازی و سبزی خوردن درکنار این غذا بسیار لذت‌بخش است.

 

 

نکات:

۱ – برای تنوع می‌توانید از انواع پنیر طعم‌دار که در بازار موجود است استفاده کنید.

۲ – اگر بورقی‌ها را زودتر آماده کردید، آنها را تا زمان سرخ کردن زیر یک دستمال نمدار و در یخچال نگه دارید.

 

منبع : همشهری آنلاین



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • خورش شش انداز طرز تهیه خورش شش انداز گیلانی

    طرز تهیه خورش شش انداز خورس محلی گیلان   خورش شش انداز یکی از غذاهای محلی گیلان است که به انواع مختلف طبخ می شود. مثلا شش انداز سیب ، شش انداز تخم مرغ ، شش انداز هویج …

  • دو پیازه آلو شیرازی,دوپیازه آلو طرز تهیه دو پیازه آلو شیرازی + عکس

    دستور پخت دو پیازه آلو شیرازی دو پیازه آلو یکی از غذاهای شیرازیه. جالبه بدونین تو این غذا اصلا آلو استفاده نمیشه و ماده اصلیش همون سیب زمینیه. چون تو لهجه شیرازی به سیب زمینی …

  • طرز تهیه قرمزه نخودچی (کوفته قیمه ریزه)

      طرز تهیه قرمزه نخودچی یا کوفته قیمه ریزه اصفهان   برای تهیه قرمزه نخودچی گوشت چرخ شده بایستی بدون چربی باشد تا از وا رفتن قرمزه‌ها جلوگیری شود. در صورتی که نمی‌توانید گوشت قرمز …

  • دسر کشکول طرز تهیه دسر کشکول برای افطار

    دستور پخت دسر کشکول دسر کشکول دسری خوشمزه است که اصالتی ایرانی دارد و از زمان عثمانی به عنوان یک دسر کلاسیک برای پادشاهان سرو می شد. طرز تهیه دسر کشکول آسان بوده و برای افطار روزه …

  • طرز تهیه شامی مراغه ای طرز تهیه شامی مراغه ای

      مراغه‌ ای‌ ها در پخت کتلت و شامی مهارت خاصی دارند. اگر از طرفداران پرو پا قرص شامی هستید، حتماً این مدل مراغه‌ ای آن را می‌پسندید. غذایی خوشمزه و خوش‌ طعم که قطعاً …

  • طرز تهیه آش دوغ اردبیل

    طرز تهیه آش دوغ اصل اردبیل   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۷ نفر : نخود (پخته شده) ۱.۵ پیمانه برنج (برنج ایرانی) ۱ پیمانه ماست (پرچرب) ۲ لیتر دوغ (دوغ محلی …

  • طرز تهیه آبگوشت تره شورباسی طرز تهیه تره شورباسی یا سوزی شورباسی • آبگوشت آذری

    دستور تهیه تره شورباسی آبگوشت آذری (تبریز و حومه) تره شورباسی یا سوزی شورباسی یا شوربای تره یکی از غذاهای سنتی آذریه که در بخش آشپزی مجله تصویر زندگی روش تهیه این غذای خوشمزه را …

  • طرز تهیه میرزا قاسمی طرز تهیه میرزا قاسمی غذای محبوب شمالی ها

    روش درست کردن میرزا قاسمی میرزا قاسمی یکی از پر طرفدار ترین غذاهای گیلان و مازندران میباشد که در سراسر ایران این غذا محبوبیت خاصی دارد و به عنوان پیش غذا نیز سرو می شود. …

  • طرز تهیه خورش قیمه نجفی (علاچی)

      طرز تهیه خورش قیمه نجفی (علاچی)     قیمه نجفی جزو معروف‌ترین نذری‌های عاشورا و محبوب‌ترین غذاهای عراقی‌هاست. هرچند که اسم این غذا قیمه است و با برنج سرو می‌شود اما هیچ شباهتی به …

  • کوفته گردو و نخود طرز تهیه کوفته گردو و نخود غذای محلی اراک

    دستور پخت کوفته گردو و نخود غذایی اراکی   کوفته گردو و نخود از غذاهای محلی استان مرکزی است. در ادامه روش تهیه و پخت این غذای مقوی و خوش طعم را خواهید دید.   …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز پخت لبو ی خوشرنگ و خوش طعم

      چگونه لبویی خوش رنگ و خوش طعم بپزیم؟   در این بخش برایتان شیوه پخت لبو را آموزش می دهیم. چگونه لبو بپزیم تا خوش رنگ شود یعنی رنگ خود را بتواند حفظ کند. …

    • طرز تهیه موس زعفرانی با مغز ژله

           طرز تهیه دسر خوشمزه موس زعفرانی با مغز ژله   موس زعفرانی با مغز ژله ، علاوه بر اینکه دسری خوش طعم و خوشمزه است، ظاهری شیک و مجلسی هم دارد. می توانید …

      • کوفته گردو با لپه طرز تهیه کوفته گردو با لپه

        دستور پخت کوفته گردو با لپه  کوفته گردو به روش های مختلفی طبخ میشه. در بعضی دستورها از آرد نخود یا آرد سوخاری استفاده شده و بعضی لپه. عده ای فقط رب گوجه فرنگی استفاده …

        • طرز تهیه رولت بادمجان

            به درخواست دوستای نازنینی که آموزش دستورای ساده آشپزی رو خواستن ازاین به بعد آموزشای ساده و خوشمزه و البته تجربه شده رو پیشکشتون می کنم. مواد لازم بادمجان قلمی  ۲ عدد گردو   …

          • طرز تهیه تورتیلای اسپانیایی

            طرز تهیه تورتیلای اسپانیایی   تورتیلای اسپانیایی در حقیقت نوعی املت اسپانیایی است که مواد مختلفی با حسب ناحیه و ذائقه به آن اضافه می شود .   مواد اولیه برای ۶ نفر : سیب …

            • طرز تهیه سوپ شیر

                  مواد لازم برای تهیه سوپ شیر : جو پوست کنده  ۱ پیمانه‌ گردن و بال مرغ ۴ تا ۵ عدد هویچ نگینی خرد شده  ۱ پیمانه‌ ساقه کرفس خرد شده  ۱ پیمانه‌ قارچ …

              • طرز تهیه کوفته قارچ

                آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۲ نفر : فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم تخم مرغ  ۱عدد رب گوجه فرنگی …

                • طرز تهیه دلمه سیب زمینی پیتزایی

                  روش تهیه دلمه سیب زمینی این مدل دلمه سیب زمینی مدرن تر و خوشمزه تر از دلمه سنتی سیب زمینی است و معمولا افراد خانواده طعم آن را بیشتر میپسندند. مواد داخل دلمه به صورت …

                  • طرز تهیه کوکوی مرغ طرز تهیه کوکوی مرغ + نکات

                    دستور پخت کوکوی مرغ کوکوی مرغ غذای لذیذیه که خیلی آسون درست میشه. می تونین از مرغ های اضافه مونده برای پخت این کوکو استفاده کنین.   مواد لازم برای تهیه کوکوی مرغ سینه مرغ …

                    • طرز تهیه دلمه برگ مو

                      طرز تهیه دلمه برگ مو   مواد لازم : برگ مو  : نیم کیلو گرم مخلوط سبزی دلمه شامل نعنا، مرزه، ترخون، ریحان، گشنیز، تره، شِوید و جعفری که البته هر چه میزان سبزی‌های معطر …

                      • طرز تهیه چیکن کیو , مرغ سوخاری , رول مرغ طرز تهیه مرغ سوخاری چیکن کیو

                        آموزش تصویری تهیه مرغ سوخاری چیکن کیو  مرغ سوخاری چیکن کیو یکی از خوشمزه ترین سوخاری هاست. این غذای خوشمزه به دلیل کره و سبزی که در داخلش قرار داده میشه طعم خیلی خوبی داره. در …

                        • طرز تهیه گل کلم پلو با سبزیجات

                          طرز تهیه گل کلم پلو با سبزیجات   در این پست ابتدا طرز تهیه گل کلم پلو ساده را آموزش می دهیم و پس از اون روش تهیه گل کلم پلو با سبزیجات تقدیم شما …

                          • طرز تهیه خورشت ماست هندی

                                طرز تهیه خورشت ماست هندی   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه : مرغ پاک کرده ۱ عدد ماست کیسه آب گرفته ۱ کیلو گرم پیاز سرخ کرده …

                            • طرز تهیه پاچانگای گوشت

                                طرز تهیه پاچانگای گوشت (غذای ترکیه ای)   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : خمیر یوفکا ۳ ورق گوشت قرمز (چرخ کرده) ۵۰۰ گرم پیاز۱ عدد رب …