پنجشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳
×

طرز تهیه بورک ترکی ساده مرحله به مرحله

مواد لازم برای تهیه بورک ترکیه ای ساده

پنیر فتا۲۰۰ گرم
تخم‌مرغ درشت۱ عدد
جعفری ساطوری شده۱ قاشق غذاخوری
نعناع ساطوری‌ شده۱ قاشق غذاخوری
شوید ساطوری‌ شده۱ قاشق غذاخوری
خمیر یوفکا یا فیلو۸ تا ۱۲ ورقه
روغن مایعبه میزان لازم
آماده سازی:
زمان پخت:
مجموع زمان پخت:

طرز تهیه بورک ترکیه ای

۱ – در یک کاسه تخم‌مرغ و سبزیجات را ریخته، سپس پنیر را با چنگال له کرده و با مواد مخلوط کنید.

۲ – یک قاشق غذاخوری از مایه پنیر را روی خمیر به فاصله یک سانتی‌متر از لبه بریزید، سپس دو طرف آن را جمع کرده و خمیر را لوله کنید. لبه خمیر را با انگشت خیس کرده و آن را ببندید، این کار باعث می‌شود خمیر در روغن باز نشود.

۳ – روغن را روی شعله متوسط داغ کرده و بسته به اندازه ظرف، بورقی‌ ها را ۲ یا ۳ تایی در روغن ۵ تا ۶ دقیقه سرخ کنید تا خمیر برشته و ترد شود.

۴ – با قاشق سوراخدار، بورک ها را خارج کرده و بعد به‌سرعت سرو کنید. استفاده از سالاد شیرازی و سبزی خوردن درکنار این غذا بسیار لذت‌بخش است.

دستور پخت بورک ترکیه ای ساده

نکات تهیه بورک ترکی:

  1.  برای تنوع می‌توانید از انواع پنیر طعم‌دار که در بازار موجود است استفاده کنید.
  2. اگر بورک ها را زودتر آماده کردید، آنها را تا زمان سرخ کردن زیر یک دستمال نمدار و در یخچال نگه دارید.

بورک ترکی

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 72, میانگین امتیاز: 4,21 از 5)
Loading...