سه شنبه , ۲۸ دی , ۱۳۹۵
بیشتر ببینید

خواص و فواید بی نظیر برگ مو 

 برگ مو یا همان برگ انگور دارای خواصی است که می توان از آن در این روزهای سال بهره برد. از این سبزی، هم می توان به صورت خام و هم به صورت پخته در غذاها استفاده کرد.

 

برگ مو و خاصیت باور نکردنی آن

برگ مو

برگ انگور بخشی از غذاهای یونانی، ویتنامی، ترکی، رومانیایی و ایرانی را تشکیل می دهد. با توجه به توصیه های بهداشتی، مقدار مصرف توصیه شده از سبزیجات سبز تیره ۲ فنجان برای مردان و ۱٫۵ فنجان برای زنان در طول هفته است. با وجود این که کالری برگ مو بسیار پایین می باشد (چیزی در حدود تنها ۱۳ کالری در یک فنجان) ؛ اما یک منبع غنی از مواد مغذی ضروری است.

فیبر

برای افزایش فیبر دریافتی تان برگ مو بخورید. برگ انگور یک منبع غنی از فیبر است؛ به طوری که در هر فنجان آن ۱٫۵ گرم فیبر یافت می شود. این بدان معناست که با وجود کالری بسیار کمی که برگ انگور دارد شما را سیر خواهد کرد. فیبر موجود در برگ انگور به حجم غذاهای شما می افزاید و به لحاظ فیزیکی باعث پر کردن معده می شود، از طرفی چون به آرامی هضم می شود باعث آزاد شدن تدریجی قند در جریان خون می شود که همین موضوع باعث می شود تا دیرتر احساس گرسنگی کنید. با توجه به توصیه های گروه بهداشت عمومی دانشگاه هاروارد یک وعده ی ۱ فنجانی از برگ مو حدود ۷ درصد از فیبر مورد نیاز در یک رژیم غذایی ۱۵۰۰ کالری و یا ۵ درصد یک رژیم غذایی ۲۰۰۰ کالری را تأمین می کند.

 

ویتامین A و  k

برگ انگور، دریافت ویتامینی شما به ویژه ویتامین های محلول در چربی A و K را افزایش می دهد.
ویتامین A به رشد سلولی کمک می کند؛ به این ترتیب که سلول های نابالغ غیر کاربردی را تبدیل می کند به سلول های تخصصی که بخشی از بافت عملکردی هستند. استخوان ها، پوست، دستگاه گوارش و سیستم بینایی همگی تحت تأثیر ویتامین A هستند.

فیبر موجود در برگ انگور به حجم غذاهای شما می افزاید و به لحاظ فیزیکی باعث پر کردن معده می شود، از طرفی چون به آرامی هضم می شود باعث آزاد شدن تدریجی قند در جریان خون می شود که همین موضوع باعث می شود تا دیرتر احساس گرسنگی کنید.

ویتامین K نیز به لخته شدن و در واقع انعقاد خون کمک می کند. سطح مناسبی از این ویتامین اجازه می دهد که پس از یک آسیب، خونتان لخته شود و بدین ترتیب از خونریزی از زخم جلوگیری کرده و باعث محدود شدن از دست دادن خون می شود.

یک واحد ۱ فنجانی از برگ انگور شامل ۳۸۵۳ واحد بین المللی ویتامین A است که تمام آن چه باید در طول یک روز دریافت نمایید، در آن موجود است.
یک فنجان برگ انگور همچنین شامل ۱۵٫۲ میکروگرم ویتامین K است که ۱۷ درصد از میزان توصیه شده ی روزانه برای زنان و ۱۳ درصد میزان سفارش شده برای مردان را تأمین می کند.

 

کلسیم و آهن

برگ مو همچنین دو ماده ی معدنی ضروری کلسیم و آهن را نیز برای شما فراهم می کند.
بدن شما برای قوی نگه داشتن استخوان ها و دندان ها به کلسیم نیاز دارد.  همچنین برای عملکرد عصب و عضله متکی به مواد معدنی است. هر فنجان برگ انگور شامل ۵۱ میلی گرم کلسیم است؛ چیزی در حدود ۵ درصد از کلسیمی که هر روز به آن نیاز دارید.
آهن موجود در برگ انگور باعث ترفیع گردش خون سالم می شود؛ در واقع آهن به حمل اکسیژن خون در سراسر بدن کمک می کند. یک وعده ی ۱ فنجانی از برگ انگور حاوی ۳۷/۰ میلی گرم آهن است که ۴ درصد از نیاز روزانه ی آهن برای مردان و ۲ درصد نیاز روزانه ی آهن برای زنان را تأمین می کند.

 

آشپزی با برگ انگور

ما ایرانی ها از برگ مو در تهیه ی دلمه استفاده می کنیم. سعی کنید برگ های انگور خود را با مواد تشکیل دهنده سالم پر کنید تا مغذی تر شوند. مرغ و سبزیجات خرد شده گزینه های بسیار خوبی هستند. اگر می خواهید از مواد گیاهی استفاده کنید، توفو انتخاب فوق العاده ای است. می توانید از خواص قارچ نیز بهرمند شوید و با کمک آن یک بافت گوشتی مناسب ایجاد نمایید.

 

منبع:دیجی زیبا

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • خوراکی های عامل ایجاد آکنه

    معرفی خوراکی هایی که آکنه یا جوش صورت را بیشتر می کنند.   آکنه مساله پیچیده‌ای است که جنبه‌های مختلفی را دربرمی‌گیرد و معمولا دلایل مختلفی برای آن ذکر می‌شود و نمی‌توان تنها به یک …

    • مضرات ذرت مکزیکی

      مضرات ذرت مکزیکی و روش صحیح استفاده از ذرت   ذرت سرشار از ویتامین‌های گروه C، B، A و املاح معدنی کلسیم، پتاسیم، فسفر و آهن بوده و قسمت اعظم آن را مواد نشاسته‌ای تشکیل …

      • همه چیز درباره ژلاتین

        ژلاتین واقعا خاصیت دارد؟ اگر دوست دارید ژلاتین خالص و طبیعی به بدن‌تان برسانید، می‌توانید آن را از جوشاندن استخوان قلم گاو استخراج و در غذاهای مختلف‌تان مصرف کنید. حتی اگر تا به حال دسر …

        • میوه های مؤثر در درمان عفونت ادراری

          میوه های مفید برای درمان عفونت ادراری مجموعه: بیماری ها و راه درمان برای راحت شدن از عفونت ادراری، علاوه بر مصرف داروهای تجویزی پزشک می‌توانید میوه‌هایی که در این مطلب اشاره می‌شود را نیز …

          • پیامدهای زیانبار مصرف بیش از حد نمک

            افراط در مصرف نمک مرگ‌آور است داریوش مظفریان، پژوهشگر دانشگاه هاروارد با گردآوری و بررسی داده‌هایی از ۶۶ کشور جهان نشان داده که مصرف بیش از حد نمک طعام، جان ۱/۶۶ میلیون نفر را به …

            • مضرات نوشابه و اثرات آن بر بدن

                به این ۷ دلیل نوشابه نخورید! مضرات نوشابه و اثرات آن بر بدن     ۱- نوشابه عامل افزایش فشار خون است فشار خون بالا یک عامل خطرزا برای بیماری قلب و عروق است. …

              • خواص پاپ کورن

                  ۱. پاپ‌کورن پر از آنتی اکسیدان است پوست ذرت بوداده، سرشار از آنتی اکسیدان است. منظور از پوست، همان‌هایی است که معمولاً بین دندان‌هایمان گیر می‌کند و جویدنشان هم سخت است! آنتی اکسیدان موجود …