جمعه , ۶ اسفند , ۱۳۹۵


طرز تهیه بارهای هندوانه دسر ویژه شب یلدا 

mouth-​​​​watering watermelon bars

بارهای هندوانه ، دسری جدید و خوشمزه برای شب یلداست که از آب  هندوانه و بیسکویت ویفر تهیه می شود. برای تهیه این دسر ویفری استفاده  کنید که  طعم دار نباشد.
آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۴ ساعت
مجموعاً: ۴ ساعت و ۱۵ دقیقه

نان، شیرینی، دسر  , بارهای هندوانه دسر ویژه شب یلدا
مواد اولیه :

بیسکویت (ویفر وانیلی (پودر شده) / برای کراست) ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم
آب هندوانه ۵ پیمانه
اسانس لیمو ۱/۲ ق چ
آب لیموترش تازه ۱/۲ پیمانه
شیر شیر ۱/۲ پیمانه
شکر ۱/۴ پیمانه
پودر ژلاتین ۳۰ گرم
کره ۶ ق غ
خامه (فرم گرفته / در صورت تمایل جهت تزیین) ۱ پیمانه

 

روش تهیه بارهای هندوانه 

۱- ابتدا فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم میکنیم
یک ظرف مستطیل شکل ( ظرفی که در تصویر مشاهده میکنید ۲۳ در ۳۳ می باشد) را با فویل پوشش می دهیم بطوری که از ۴ طرف ۵ سانت به سمت بیرون باشد ( مثل تصویر) و با اسپری روغن یا برس و… کمی چرب میکنیم.

نان، شیرینی، دسر  , بارهای هندوانه دسر ویژه شب یلدا
۲- کره ذوب شده + ویفر + ۲ ق غ آب باهم مخلوط کرده تا کالا منسجم شود.و در کف ظرف فشره میکنیم و به مدت ۲۰ دقیقه در فرگذاشته تا پخته شود . بعداز پخت اجازه می دهیم تا کاملا سرد شود.

نان، شیرینی، دسر  , بارهای هندوانه دسر ویژه شب یلدا
۳ – ۲ پیمانه آب هندوانه را کنار بگذارید. ۳ پیمانه دیگر را با آب لیمو + اسانس لیمو + شیر + شکر مخلوط کنید

نان، شیرینی، دسر  , بارهای هندوانه دسر ویژه شب یلدا
۴ – پودر ژلاتین + ۲ پیمانه آب هندوانه را مخلوط کرده و به روش بن ماری ژلاتین را درآب هندوانه کاملا حل میکنیم تا زمانی که مایع صاف و شفافی داشته باشیم

نان، شیرینی، دسر  , بارهای هندوانه دسر ویژه شب یلدا
۵- اضافه کردن آب هندوانه با ژلاتین ذوب شده به مواد (از مرحله ۳) کاملا هم بزنید تا ترکیب شوند
و به آرامی روی کراست اماده شده در مرحله ۲ (ترکیب بیسکوییت در قالب) میریزیم و به مدت ۲ ساعت در فریزر یا ۳ الی ۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم (یا تا زمانی که کاملا خودشو بگیره)

نان، شیرینی، دسر  , بارهای هندوانه دسر ویژه شب یلدا

 

نان، شیرینی، دسر  , بارهای هندوانه دسر ویژه شب یلدا
۶- بعداز طی زمان ذکر شده دسر ما حاضره میتونید به شکل مربع برش بزنید روی آن را با پودر قند یا خامه و… تزیین کنید.

 

نکات :
برای گرفتن آب هندوانه میتوانید از دستگاه مخلوط کن استفاده کنید بهتر است بعداز ابگیری از صافی رد شود.

نوش جان

 

منبع : سوران /rightathome



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه پودینگ لیمو ترش طرز تهیه پودینگ لیمو ترش دسری با عطر لیمو

    دستور پخت پودینگ لیمو ترش پودینگ لیمو ترش هم مثل سایر پودینگ ها نوعی دسراست. این پودینگ گرچه از نظر مواد تشکیل‌ دهنده شبیه کیک است ولی به اندازه کیک، بافتی سفت نداشته و همان‌طور با همان ظرف …