سه شنبه , ۱۰ اسفند , ۱۳۹۵


 

سری دوم آموزش تصویری طرز پیچیدن خمیر پیراشکی

مدل های متنوعی برای پیچیدن خمیر پیراشکی وجودد دارد . قبلا در اینجا آموزش چند نمونه از آن تقدیم شما عزیزان شده بود. در این مطلب نیر مدل های دیگر طرز پیچیدن خمیر پیراشکی را خواهید دید که می توانید با وجود عکس های مرحله به مرحله آنها، پیراشکی ها را به مدل های مختلف فرم دهید. با ما همراه باشید :

 

مدل قیفی

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (2)

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (2)

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (2)

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (2)

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (2)

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (2)

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (2)

 مدلی دیگر 

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (2)

 

 

مدل مثلثی

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (2)

 

مدلی جالب

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (2)

 

 مدل کیفی

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (2)

 

 مدل ماهی

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (2)

 

مدل شکم پیدا

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (2)

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (2)

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (2)

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (2)

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (2)

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (2)

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (2)

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (2)

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (2)

 

 

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (2)

 

 مدل صدفی

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (2)

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (2)

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (2)

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (2)

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (2)

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (2)

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (2)

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (2)

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (2)

 

 

مطالب مرتبط :

آموزش تصویری طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (۱)



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه بورک بادمجان کبابى

    بورک بادمجان کبابى   بورک Börek یه غذای ترکیه ای هست که با خمیر یوفکا درست میشه. خمیر بسیار نازکیه که الان دیگه آماده ش هم توی بازار هست. مواد داخلش مثل پیراشکی تنوع زیادی داره. …

  • طرز تهیه سمبوسه میگو

    طرز تهیه سمبوسه میگو  در این مطلب از آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی روش پخت سمبوسه میگو تقدیم دوستداران غذاهای دریایی میشه. میگو یکی از لذیذترین غذاهای دریاییه که خواص بسیاری داره.   آماده سازی: ۳۰ …

  • طرز تهیه پاچانگای گوشت

      طرز تهیه پاچانگای گوشت (غذای ترکیه ای)   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : خمیر یوفکا ۳ ورق گوشت قرمز (چرخ کرده) ۵۰۰ گرم پیاز۱ عدد رب …

  • طرز تهیه پیراشکی پواچا

    طرز تهیه پیراشکی پواچا Flower Pogaca مواد اولیه : شیر۲۵۰ گرم شکر۱۰ گرم خمیر مایه۱۰ گرم آرد۷۰۰ گرم تخم مرغ۲ عدد روغن مایع۹۰ گرم نمک۲۰ گرم مارگارین (آب شده)۱۰۰ گرم     طرز تهیه : …

  • طرز تهیه بورک کرپی ترکیه طرز تهیه بورک کرپی ترکیه ای غذایی شیک و مجلسی با طعم عالی و به یاد ماندنی

    طرز تهیه بورک کرپی ترکیه بورک کرپی غذایی ترکیه ایه که مواد میانی آن به جای خمیر ، میان لایه های کرپ قرار می گیره. در بخش آموزش آشپزی با طرز تهیه بورک کرپی ما را …

  • طرز تهیه پیراشکی کالباس به شکل گل رز

      آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر : فلفل دلمه ای به میزان لازم ژامبون به میزان لازم خیار شور به …

  • طرز تهیه بورک اسفناج و پنیر

      طرز تهیه بورک ترکی با اسفناج و پنیر   بورک (به ترکی Börek) یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. این پیش غذا متشکل است از یک خمیر نان یا شیرینی …

  • آموزش طرز تهیه رزت ژامبون

    روش پخت رزت ژامبون   آماده سازی : ۶۰ دقیقه پخت : ۲۰ دقیقه   مواد لازم : شیر ولرم ۱۵۰ میلی لیتر پودر خمیر ترش ۱ قاشق غذا خوری شکر و نمک کمی ( …

  • طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی

    دستور پخت پیراشکی سیب زمینی   پیراشکی سیب زمینی غذایی ساده، خوشمزه و بدون گوشت هست که به راحتی درست میشه. پیراشکی سیب زمینی رو می تونید در مقدار زیاد تهیه کنید و بعد از پخت …

  • طرز تهیه باقلوای گوشت

      طرز تهیه باقلوای گوشت برای افطار   باقلوای گوشت چون شامل مواد غذایی مقوی است، یکی از بهترین خوراکی های سفره افطار است. برای سفره افطار امروزتان باقلوای گوشت را امتحان کنید.     …

مطالب قبلی این بخش
  • تهیه آبغوره خانگی طرز تهیه آبغوره خانگی سالم و بهداشتی

    آموزش تهیه آبغوره در منزل برای تهیه آبغوره ، نوع غوره مورد استفاده زیاد مهم نیست، ولی اگر از نوع عسگری استفاده شود، بهتر است. توجه به این نکته لازم است که بعضی از انواع غوره …

    • روش تشخیص تازه بودن تخم مرغ

      آیا به تازه بودن تخم مرغ شک دارید ؟ اگر در مورد سالم و تازه بودن تخم مرغ شک دارید با ما همراه شوید.   دقت کنید پوسته تخم‌مرغ تازه، سفید، شفاف و زبر و …

      • خوش طعم کردن ماهی, خوش طعم شدن میگو برای خوش طعم کردن ماهی و میگو چه کنیم ؟

        ترفندهای خوش طعم کردن ماهی و میگو خوش طعم کردن ماهی , از بین بردن بوی بد ماهی و میگو, نکاتی برای خوش طعم شدن میگو, نکاتی برای طبخ ماهی, روش های پخت ماهی, نکاتی برای …

        • آموزش ساخت گل برای تزیین کیک با فوندانت

            آموزش تصویری ساخت گل برای تزیین کیک با خمیر فوندانت   در این مطلب روش ساخت گل برای تزیین کیک با خمیر فوندانت برای تزیین کیک را مشاهده می کنین . گلهای زیبایی مثل …

          • مقیاس پخت کیک اسفنجی + نکات کیک اسفنجی / نکات مهم پخت و مقیاس مواد

            مقیاس پخت کیک اسفنجی + نکات مهم برای بهتر شدن کیک اسفنجی کیک اسفنجی (Sponge cake) نوعی کیک است که مواد اصلی آن را آرد، شکر، تخم‌مرغ، بکینگ پودر و وانیل تشکیل می‌دهد. در این نوع …

            • نحوه نگهداری کوتاه مدت قارچ

              نگهداری قارچ به مدت چند روز در یخچال   طریقه شستن قارچ:   *  برای شستشوی قارچ آنها را در زیر آب سرد بگیرید تا ذرات خاک چسبیده به آن جدا شود و مانند هر …

              • ترفندهای دم کردن چای

                  نکات جالب و کاربردی برای دم کردن چای    نکات: ۱) توجه داشته باشید که چای اصل رنگ بسیار ملایمی دارد و عطر آن به زیادی نوع صنعتی نیست پس بهتر است برای داشتن …

                • آموزش کار با قیف و ماسوره های ستاره ای

                    آموزش کار با قیف و ماسوره های ستاره ای نحوه تزیین زیبای کیک با خامه به وسیله ماسوره های ستاره ای تزئین با قیف و ماسوره معمولا به دلیل مشکلات خاص خودش برای خیلی …

                  • چند ترفند آشپزی برای پخت و پز بهتر

                    چند ترفند آشپزی برای پخت و پز بهتر سوال و جواب های آشپزی : چیکار کنم غذاهام خوشمزه بشه؟   قبلا در چند فوت و فن آشپزی برای کدبانوی ایرانی و چند فوت و فن …

                    • چه کنیم تا خورش جاافتاده و خوشمزه شود

                        چه کنیم تا خورش جاافتاده و خوشمزه شود یک خورش خوب می‌تواند خاطره‌ای برای شما به جا بگذارد که تا سالها طعم آن در یاد شما باقی بماند – مهم ترین نکات برای تهیه …

                      • روش های پیچیدن سمبوسه • نان‌پیچ نمودن سمبوسه

                        آموزش تصویر‌‌‌ی روش های پیچیدن سمبوسه سمبوسه غذای آسون و خوشمره ایه ولی طرز پیچیدن سمبوسه در زیباتر کردن سفره غذا خیلی موثره. چه سمبوسه میگو باشه ، چه سمبوسه با سیب زمینی ، چه …

                        • سرخ کردن غذا هنگام سرخ کردن غذا به این نکات توجه کنید

                          توصیه های برای سرخ کردن غذا کیفیت غذاهای سرخ شده تنها به نوع ماده غذایی بستگی ندارد. بلکه برای سرخ کردن غذا باید به نوع روغن، نحوه نگهداری روغن و روش سرخ کردن نیز بستگی دارد. در این …

                          • تمیز کردن میگو, پاک کردن میگو آموزش تصویری پاک کردن میگو در منزل مرحله به مرحله

                            روش پاک کردن میگو در منزل به صورت تصویری تکنیک پاک کردن میگو, آموزش مرحله ای تمیز کردن میگو, روش راحت کندن پوست میگو, آموزش تمیز کردن پوست میگو, نحوه پاک کردن میگو, روش های تمیز …

                            • خمیر مایه و روش استفاده از آن

                                  خمیر مایه و روش استفاده از آن در پخت نان   خیلی ها در مورد خمیر مایه یا همون مخمر سوالاتی تو ذهنشون هست و برای عمل اومدنش کمی استرس دارن . با …