سه شنبه , ۵ بهمن , ۱۳۹۵


سری اول آموزش تصویری طرز پیچیدن خمیر پیراشکی

مدل های متنوعی برای پیچیدن خمیر پیراشکی وجودد دارد . قبلا در اینجا آموزش چند نمونه از آن تقدیم شما عزیزان شده بود. در این مطلب نیر مدل های دیگر طرز پیچیدن خمیر پیراشکی را خواهید دید که می توانید با وجود عکس های مرحله به مرحله آنها، پیراشکی ها را به مدل های مختلف فرم دهید. با ما همراه باشید :

مدل شاخ :

۱- خمیر پیراشکی را با وردنه روی سطح صاف آردپاشی شده به شکل دایره باز کنید. خمیر باید حدود نیم سانتی‌متر ضخامت داشته باشد. سپس، مطابق شکل، آن را با چاقوی تیز، به شکل بعلاوه و ضربدر برش دهید. تا ۸ عدد مثلث با قاعده منحنی به دست بیاید.

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش پیچیدن خمیر پیراشکی

۲- در قاعده هر برش، از مواد میانی قرار دهید.

 

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی

۳- سپس آنها را رول کنید.

 

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش پیچیدن خمیر پیراشکی

۴- در انتها، نوک مثلث را با مقداری آب به بقیه خمیر بچسبانید تا باز نشود.

 

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش پیچیدن خمیر پیراشکی

۵- در یک پیاله کوچک، یک عدد سفیده تخم‌مرغ و کمی آب را با هم مخلوط کنید. سپس با قلم‌مو آن را روی سطح پیراشکی ها بمالید. می توانید در صورت تمایل کنجد هم بپاشید تا زیباتر شوند.

 

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی

۶- پیراشکی ها را با فاصله درون سینی فر بچینید و ۱۰ تا ۲۰ دقیقه در فر بپزید تا کاملا طلایی شوند.

 

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی

مدل حلزونی :

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش پیچیدن خمیر پیراشکی

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش پیچیدن خمیر پیراشکی

 

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش پیچیدن خمیر پیراشکی

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی

 

مدل معمولی

۱- این مدل بسیار آسان است. تقریبا بیشتر خانم ها نیز این مدل پیراشکی را در خانه درست می کنند. می توانید برای هر پیراشکی به اندازه یک نارنگی خمیر را بردارید. با وردنه به شکل دایره باز کنید. یا می توانید خمیر را به طور کلی روی سطح آرد پاشی شده پهن کنید و با قالب گرد، دایره های یک اندازه از آن در بیاورید. (روش دوم آسان تر و زیبا تر است.)

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش پیچیدن خمیر پیراشکی

۲- مایه میانی پیراشکی را در یک سمت دایره بریزید.

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش پیچیدن خمیر پیراشکی

۳-  اگر پنیر یا ادویه خاصی می خواهید را به آن اضافه کنید. در این مرحله، لبه های دایره را با کمی آب خیس کنید.

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش پیچیدن خمیر پیراشکی

۴-  نیمه دایره را روی لبه دیگر آن برگردانید. با انگشت کمی فشار دهید تا کاملا به هم بچسبند.

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش پیچیدن خمیر پیراشکی

۵-  سپس با چنگال، لبه های آن را شکل دهید.

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش پیچیدن خمیر پیراشکی

۶- پیراشکی های آماده شده را با فاصله درون سینی فر که از قبل چرب کرده اید، بچینید. آنها را ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر بپزید تا سطح آنها کاملا برشته و طلایی شود.

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی

مدل گل

۱- از خمیر پیتزا به اندازه یک نارنگی بردارید و روی سطح صاف آردپاشی شده، آن را به شکل دایره باز کنید. بهتر است حدود نیم سانتی‌متر ضخامت داشته باشد. سپس چهار طرف دایره را تا نیمه (از بیرون به داخل) برش دهید.

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش پیچیدن خمیر پیراشکی
۲- یک قاشق غذاخوری از مایه میانی را در وسط دایره بگذارید.

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش پیچیدن خمیر پیراشکی
۳- یکی از بخش ها را دور مواد بالا بیاورید.

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش پیچیدن خمیر پیراشکی

۴- بخش مقابل را بالا بیاورید و آن را دور خمیر و مواد بپیچید.

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش پیچیدن خمیر پیراشکی

۵- بخش سوم را مطابق مراحل پیشین تکرار کنید.

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش پیچیدن خمیر پیراشکی

۶- بخش آخر را هم روی همه گلبرگ ها بیاورید و با انگشت فشار دهید تا به هم بچسبند. می توانید برای چسبندگی بیشتر، لبه های هر گلبرگ را با آب کمی خیس کنید.

آموزش تصویری طرز پیچیدن خمیر پیراشکی
۷- سپس آنها را با فاصله درون سینی فر بچینید و به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه در فر بپزید تا کاملا طلایی شوند.

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش پیچیدن خمیر پیراشکی

مدل ترکیه ای

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی

مواد گوشتی را داخلش میذاریم ومطابق شکل میبندیمش.

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش پیچیدن خمیر پیراشکی

بعد که خمیر را روی هم آوردیم میذاریم تا حجمش ۲برابر بشه بعد روش را با زرده رومال میکنیم ودر فر ۱۸۰ بمدت ۲۰ دقیقه میذاریم ناگفته نمونه که این خمیر بینهایت لطیف هستش وکار با اون کمی مشکله بنظرم شما که تجربه خمیربازی ندارید با نصف مواد درست کنید.

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش پیچیدن خمیر پیراشکی

 

خمیر رو مطابق شکل به شکل مستطیل باز کنید و مواد رو روش پهن کنید.

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش پیچیدن خمیر پیراشکی

کناره های خمیر رو باز هم مطابق شکل برش بزنید و یک در میان روی مواد داخلی برگردانید.

رولت آماده را توی سینی فر منتقل کرده و به مدت حدود ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۷۵ درجه بپزید تا رویش طلایی شود.

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش پیچیدن خمیر پیراشکی

بعد از پخت بگذارید تا کاملا خنک شود و بعد به ظرف سرو منتقل کرده برش بزنید.

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش پیچیدن خمیر پیراشکی

گردآوری : گروه خانواده مجله تصویر زندگی



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • اسنک ذرت طرز تهیه اسنک ذرت غذایی ساده و سریع

     اسنک ذرت را حتما امتحان کنید.   اسنک ذرت شام سریع و خوشمزه ایه که ارزش یک بار امتحان کردن را داره. این غذا برای افرادی که از خوردن گوشت و مرغ خسته شدن یا وقت شام درست …

  • طرز تهیه بورک بادمجان کبابى

    بورک بادمجان کبابى   بورک Börek یه غذای ترکیه ای هست که با خمیر یوفکا درست میشه. خمیر بسیار نازکیه که الان دیگه آماده ش هم توی بازار هست. مواد داخلش مثل پیراشکی تنوع زیادی داره. …

  • آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (۲)

      سری دوم آموزش تصویری طرز پیچیدن خمیر پیراشکی مدل های متنوعی برای پیچیدن خمیر پیراشکی وجودد دارد . قبلا در اینجا آموزش چند نمونه از آن تقدیم شما عزیزان شده بود. در این مطلب نیر مدل های …

  • روش های پیچیدن سمبوسه • نان‌پیچ نمودن سمبوسه

    آموزش تصویر‌‌‌ی روش های پیچیدن سمبوسه سمبوسه غذای آسون و خوشمره ایه ولی طرز پیچیدن سمبوسه در زیباتر کردن سفره غذا خیلی موثره. چه سمبوسه میگو باشه ، چه سمبوسه با سیب زمینی ، چه …

  • طرز تهیه پنکیک صبحانه سریع و خوشمزه

      طرز تهیه پنکیک صبحانه سریع و خوشمزه   اگه از خوردن نان و پنیر برای صبحانه خسته شده‌اند و به دنبال صبحانه جدید و خوشمزه و متنوع هستید. این پنکیک رو که برای ۲ …

  • طرز تهیه پیده (غذای ترکی)

    آموزش روش پخت پیده (غذای ترکی) در این مطلب برای شما عزیزان طرز تهیه پیتزای ترکی یا همون پیده را آماده کرده ایم. این پیتزا یکی از خوشمزه ترین پیتزاهای ایرانی و بی نهایت سالم ،کم …

  • طرز تهیه پیراشکی مرغ

      طرز تهیه پیراشکی مرغ   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه برای تهیه خمیر پیراشکی : آردحدود ۳ پیمانه و مقدار لازم تا زمانی که خمیر به دست نچسبد روغن نصف پیمانه برای خمیر …

  • طرز تهیه کلوچه گوشت طرز تهیه کلوچه گوشت خوشمره

    روش پخت کلوچه گوشت ، غذایی جدید و خوشمزه  مواد لازم: _ماست ۱ لیوان _روغن جامد نصف لیوان _تخم مرغ ۱ عدد _بیکینگ پودر ۱قاشق غذا خوردی _یک قاشق غذاخوری خمیر مایه عمل آمده در …

  • طرز تهیه انواع گزلمه gözleme

      طرز تهیه انواع گزلمه غذای ترکیه ای gözleme   گزلمه یک غذای بسیار ساده و لذیذ است که به صورت عصرانه هم استفاده می شود، از نقاط قوت این غذا این است که در …

  • روش های پیچیدن خمیر پیراشکی

    آموزش تصویری ۱۱ روش پیچیدن خمیر پیراشکی   در تصاویر زیر روش های جالب و متنوع پیچیدن خمیر پیراشکی را مشاهده می فرمائید. این پیراشکی ها بهتر است در فر پخته شود. این روش ها برای …

مطالب قبلی این بخش
  • چند فوت و فن آشپزی برای کدبانوی ایرانی

    در این مطلب چند فوت و فن آشپزی به شما عزیزان آموزش داده می شود     *  برای جلوگیری از سر رفتن غذا در هنگام پختن، یک خلال دندان لای در قابلمه ، یعنی …

    • نکات مهم در پخت بیسکویت نکات مهم در پخت بیسکویت که باید بدانید

      توصیه هایی برای پخت بیسکویت بی نقص و عالی  برای پخت بیسکویت های ترد و خوشمزه رعایت نکاتی الزامیه. در این مطلب به نکاتی اشاره شده که لازمه بدونین تا بیسکویت های بی نقص درست …

      • روش بریدن آناناس و تشخیص آناناس رسیده

        آموزش تصویری روش بریدن آناناس   گرچه پوست آناناس کلفت به نظر می رسد، ولی پوست کندن و برش آناناس کار سختی نیست. در این مطلب روش بریدن آناناس به صورت تصویری تقدیمتان می شود. …

        • ترفندهای دم کردن چای

            نکات جالب و کاربردی برای دم کردن چای    نکات: ۱) توجه داشته باشید که چای اصل رنگ بسیار ملایمی دارد و عطر آن به زیادی نوع صنعتی نیست پس بهتر است برای داشتن …

          • اسرار خوشمزه تر کردن غذاها

            اسرار خوشمزه تر کردن غذاها ۱- ساقه های سفت کلم پیچ را جدا کنید و فقط برگ های نرم آنرا بخورید. خیلی راحت می‌توانید کلم پیچ را همراه با سایر سبزیجات در سالاد استفاده کنید …

            • طرز تهیه نان ترتیا در منزل (ترتیلای خانگی) + فیلم

              طرز تهیه نان ترتیا در منزل (ترتیلای خانگی) + فیلم   دستور پخت نان ترتیا (نان ترتیلا – نان تورتیلا) در منزل (ترتیای خانگی). ترتیا Tortilla یک کلمه اسپانیولی به معنی “کیک کوچک” است. “ال” …

              • روش خوشمزه تر کردن غذا | توصیه‌ های سرآشپز برای خوشمزه تر شدن غذا روش خوشمزه تر کردن غذا | توصیه‌ های سرآشپز برای خوشمزه تر شدن غذا

                ترفند  خوشمزه تر شدن غذاها  در  این قسمت از مجله تصویر زندگی ، تکنیک ها و تجربه های ساده ای را برای خوشمزه تر کردن غذا  به شما معرفی می‌کنیم که کمک می‌کند غذائی خوشمزه‌تر و سالمتر داشته …

                • لبو , پودر لبو طرز تهیه پودر لبو و آب لبو برای تزیین خوراکیها

                  روش تهیه پودر لبو / آب لبو / چیپس لبو پودر لبو برای رنگ کردن غذا، دسرها و شیرینی ها استفاده میشه و می تونین مثل زعفرون اون رو دم کنین تا به خوبی رنگ …

                  • ضدعفونی سبزیجات , شستشوی سبزیجات شستشو و ضدعفونی سبزیجات با محلول های خانگی

                    روش شستشوی و ضدعفونی سبزیجات و میوه ها با محلول های خانگی ضدعفونی سبزیجات ,  محلول ضدعفونی سبزی و میوه , شستشوی میوه و سبزیجات, راهنمای شستشوی سبزیجات, روش شستن میوه و سبزیجات, نحوه شستشوی میوه …

                    • روش انگل زدایی و شستشوی کلم بروکلی

                      کرم های داخل کلم بروکلی را چگونه از بین ببریم؟ روش انگل زدایی و شستشوی کلم بروکلی   کلم بروکلی یکی از خوشمزه ترین سبزیجاتی است که برای انواع سالاد و غذاها استفاده می شود، …

                      • آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (۲)

                          سری دوم آموزش تصویری طرز پیچیدن خمیر پیراشکی مدل های متنوعی برای پیچیدن خمیر پیراشکی وجودد دارد . قبلا در اینجا آموزش چند نمونه از آن تقدیم شما عزیزان شده بود. در این مطلب نیر مدل های …

                        • ترفندهای درست کردن ژله تزریقی

                            نکات مهم برای درست کردن ژله تزریقی طرز تهیه ژله تزریقی جدا کردن ژله از انواع قالب فیلم آموزش تهیه ژله تزریقی  نکات مهم در تهیه انواع دسر   نکات مهم برای درست کردن …

                          • سرخ کردن غذا هنگام سرخ کردن غذا به این نکات توجه کنید

                            توصیه های برای سرخ کردن غذا کیفیت غذاهای سرخ شده تنها به نوع ماده غذایی بستگی ندارد. بلکه برای سرخ کردن غذا باید به نوع روغن، نحوه نگهداری روغن و روش سرخ کردن نیز بستگی دارد. در این …

                            • آشپزی آسان , نکات آشپزی آسان نکاتی برای آشپزی آسان و راحت

                              توصیه هایی برای آشپزی آسان و راحت تکنیک های جالب و ساده ای برای آشپزی آسان وجود دارد که بهتر است بدانید. سرآشپزهای معروف این نکته‌ها را رعایت می‌کنند و به همین دلیل آشپزی آن‌ها همیشه …