شنبه , ۷ اسفند , ۱۳۹۵


سری اول آموزش تصویری طرز پیچیدن خمیر پیراشکی

مدل های متنوعی برای پیچیدن خمیر پیراشکی وجودد دارد . قبلا در اینجا آموزش چند نمونه از آن تقدیم شما عزیزان شده بود. در این مطلب نیر مدل های دیگر طرز پیچیدن خمیر پیراشکی را خواهید دید که می توانید با وجود عکس های مرحله به مرحله آنها، پیراشکی ها را به مدل های مختلف فرم دهید. با ما همراه باشید :

مدل شاخ :

۱- خمیر پیراشکی را با وردنه روی سطح صاف آردپاشی شده به شکل دایره باز کنید. خمیر باید حدود نیم سانتی‌متر ضخامت داشته باشد. سپس، مطابق شکل، آن را با چاقوی تیز، به شکل بعلاوه و ضربدر برش دهید. تا ۸ عدد مثلث با قاعده منحنی به دست بیاید.

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (1)

۲- در قاعده هر برش، از مواد میانی قرار دهید.

 

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (1)

۳- سپس آنها را رول کنید.

 

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (1)

۴- در انتها، نوک مثلث را با مقداری آب به بقیه خمیر بچسبانید تا باز نشود.

 

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (1)

۵- در یک پیاله کوچک، یک عدد سفیده تخم‌مرغ و کمی آب را با هم مخلوط کنید. سپس با قلم‌مو آن را روی سطح پیراشکی ها بمالید. می توانید در صورت تمایل کنجد هم بپاشید تا زیباتر شوند.

 

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (1)

۶- پیراشکی ها را با فاصله درون سینی فر بچینید و ۱۰ تا ۲۰ دقیقه در فر بپزید تا کاملا طلایی شوند.

 

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (1)

مدل حلزونی :

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (1)

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (1)

 

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (1)

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (1)

 

مدل معمولی

۱- این مدل بسیار آسان است. تقریبا بیشتر خانم ها نیز این مدل پیراشکی را در خانه درست می کنند. می توانید برای هر پیراشکی به اندازه یک نارنگی خمیر را بردارید. با وردنه به شکل دایره باز کنید. یا می توانید خمیر را به طور کلی روی سطح آرد پاشی شده پهن کنید و با قالب گرد، دایره های یک اندازه از آن در بیاورید. (روش دوم آسان تر و زیبا تر است.)

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (1)

۲- مایه میانی پیراشکی را در یک سمت دایره بریزید.

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (1)

۳-  اگر پنیر یا ادویه خاصی می خواهید را به آن اضافه کنید. در این مرحله، لبه های دایره را با کمی آب خیس کنید.

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (1)

۴-  نیمه دایره را روی لبه دیگر آن برگردانید. با انگشت کمی فشار دهید تا کاملا به هم بچسبند.

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (1)

۵-  سپس با چنگال، لبه های آن را شکل دهید.

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (1)

۶- پیراشکی های آماده شده را با فاصله درون سینی فر که از قبل چرب کرده اید، بچینید. آنها را ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر بپزید تا سطح آنها کاملا برشته و طلایی شود.

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (1)

مدل گل

۱- از خمیر پیتزا به اندازه یک نارنگی بردارید و روی سطح صاف آردپاشی شده، آن را به شکل دایره باز کنید. بهتر است حدود نیم سانتی‌متر ضخامت داشته باشد. سپس چهار طرف دایره را تا نیمه (از بیرون به داخل) برش دهید.

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (1)
۲- یک قاشق غذاخوری از مایه میانی را در وسط دایره بگذارید.

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (1)
۳- یکی از بخش ها را دور مواد بالا بیاورید.

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (1)

۴- بخش مقابل را بالا بیاورید و آن را دور خمیر و مواد بپیچید.

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (1)

۵- بخش سوم را مطابق مراحل پیشین تکرار کنید.

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (1)

۶- بخش آخر را هم روی همه گلبرگ ها بیاورید و با انگشت فشار دهید تا به هم بچسبند. می توانید برای چسبندگی بیشتر، لبه های هر گلبرگ را با آب کمی خیس کنید.

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (1)
۷- سپس آنها را با فاصله درون سینی فر بچینید و به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه در فر بپزید تا کاملا طلایی شوند.

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (1)

مدل ترکیه ای

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (1)

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (1)

مواد گوشتی را داخلش میذاریم ومطابق شکل میبندیمش.

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (1)

بعد که خمیر را روی هم آوردیم میذاریم تا حجمش ۲برابر بشه بعد روش را با زرده رومال میکنیم ودر فر ۱۸۰ بمدت ۲۰ دقیقه میذاریم ناگفته نمونه که این خمیر بینهایت لطیف هستش وکار با اون کمی مشکله بنظرم شما که تجربه خمیربازی ندارید با نصف مواد درست کنید.

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (1)

 

خمیر رو مطابق شکل به شکل مستطیل باز کنید و مواد رو روش پهن کنید.

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (1)

کناره های خمیر رو باز هم مطابق شکل برش بزنید و یک در میان روی مواد داخلی برگردانید.

رولت آماده را توی سینی فر منتقل کرده و به مدت حدود ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۷۵ درجه بپزید تا رویش طلایی شود.

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (1)

بعد از پخت بگذارید تا کاملا خنک شود و بعد به ظرف سرو منتقل کرده برش بزنید.

نکات آشپزی  , آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (1)

گردآوری : گروه خانواده مجله تصویر زندگی



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • نان شکم پر با خمیر جادویی طرز تهیه نان شکم پر با خمیر جادویی

    روش پخت نان شکم پر با خمیر جادویی نان شکم پر با استفاده از خمیر جادویی که خمیری بسیار ترد و عالیست تهیه می شود. مواد داخل آن بسته به ذائقه شما قابل تغییر می …

  • طرز تهیه پیده گوشت

      طرز تهیه پیده گوشت   مواد لازم : ۱- ۵۰۰  گرم ارد ۲-دو قاشق غذا خوری خمیر مایه ۳-چهار عدد حبه قند۴-یک لیوان اب ولرم ۵-یک قاشق.چ نمک ۶- دو عدد تخم مرغ (زرده …

  • طرز تهیه اسنک قارچ معطر (گیاهی)

      آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : قارچ  ۲۵۰گرم سیر  ۲حبه پودر سیر ۲قاشق مرباخوری پودر موسیر ۱قاشق مرباخوری روغن زیتون ۵قاشق غذاخوری …

  • طرز تهیه سمبوسه خوزستان, نحوه پخت سمبوسه جنوب, مواد لازم برای پخت سمبوسه جنوب, طرز تهیه سس سمبوسه خوزستان, سس سمبوسه, طرز تهیه سس سمبوسه, طرز درست کردن سمبوسه خوزستان, طرز تهیه انواع سمبوسه طرز تهیه سمبوسه اصلی جنوب

    طرز تهیه سمبوسه اصلی جنوب اول از همه دلیل اینکه نوشتم سمبوسه اصلی جنوب را براتون میگم. هیچ کدام از دستورهایی که در اینترنت هست را تایید نمی کنم. در واقع سمبوسه اصلی جنوب به …

  • روش های پیچیدن سمبوسه • نان‌پیچ نمودن سمبوسه

    آموزش تصویر‌‌‌ی روش های پیچیدن سمبوسه سمبوسه غذای آسون و خوشمره ایه ولی طرز پیچیدن سمبوسه در زیباتر کردن سفره غذا خیلی موثره. چه سمبوسه میگو باشه ، چه سمبوسه با سیب زمینی ، چه …

  • طرز تهیه باقلوای گوشت

      طرز تهیه باقلوای گوشت برای افطار   باقلوای گوشت چون شامل مواد غذایی مقوی است، یکی از بهترین خوراکی های سفره افطار است. برای سفره افطار امروزتان باقلوای گوشت را امتحان کنید.     …

  • اسنک ذرت طرز تهیه اسنک ذرت غذایی ساده و سریع

     اسنک ذرت را حتما امتحان کنید.   اسنک ذرت شام سریع و خوشمزه ایه که ارزش یک بار امتحان کردن را داره. این غذا برای افرادی که از خوردن گوشت و مرغ خسته شدن یا وقت شام درست …

  • طرز تهیه انواع گزلمه gözleme

      طرز تهیه انواع گزلمه غذای ترکیه ای gözleme   گزلمه یک غذای بسیار ساده و لذیذ است که به صورت عصرانه هم استفاده می شود، از نقاط قوت این غذا این است که در …

  • طرز تهیه پنکیک صبحانه سریع و خوشمزه

      طرز تهیه پنکیک صبحانه سریع و خوشمزه   اگه از خوردن نان و پنیر برای صبحانه خسته شده‌اند و به دنبال صبحانه جدید و خوشمزه و متنوع هستید. این پنکیک رو که برای ۲ …

  • بورک پفکی , غذای ترکی طرز تهیه بورک پفکی غذای ترکی

    دستور پخت بورک پفکی ترکیه ای بورک پفکی عصرانه ای ساده برای روزهای بهار و تابستان است ، مطمئن باشید همه افراد خانواده بخصوص بچه ها از این خوراک خوشمزه لذت خواهند برد.   مواد لازم …

مطالب قبلی این بخش
  • آشنایی با لغات و اصطلاحات آشپزی

    آشنایی با لغات و اصطلاحات آشپزی ترفندی برای مهارت در طبخ   طباخی از جمله هنرهائی است که قدمت طولانی دارد و همچنین از ملل مختلف بر گرفته شده لذا بر این اساس در آن …

    • خصوصیات یک فر خوب و استاندارد

      خصوصیات یک فر خوب و استاندارد   برای اینکه بتونید از نتایج شیرینی پزیتون لذت ببرید و راضی باشید اولین چیز داشتن یک فر خوب و استاندارد هست اگر فرتون استاندارد و دقیق نباشه خودتون …

      • روش تشخیص تازه بودن تخم مرغ

        آیا به تازه بودن تخم مرغ شک دارید ؟ اگر در مورد سالم و تازه بودن تخم مرغ شک دارید با ما همراه شوید.   دقت کنید پوسته تخم‌مرغ تازه، سفید، شفاف و زبر و …

        • رازهای پخت فلافل, نحوه خوشمزه شدن فلافل, تکنیک های پخت فلافل, راز خوشمزه شدن فلافل, نحوه پخت فلافل خانگی, ادویه مخصوص فلافل, علت خوشمزه شدن فلافل خانگی, مواد لازم برای تهیه فلافل, نکات مهم پخت فلافل راز خوشمزه شدن فلافل های حاضری

          راز خوشمزه شدن فلافل های حاضری ۶ نکته که فلافل خانگی را مانند فلافل های حاضری می کند : فلافل گلولهٔ سرخ شدهٔ نخود پخته و ادویه‌جات است. این غذا در خاورمیانه و به‌ویژه بیروت …

          • روش از بین بردن بوی سوختگی برنج

            در این مطلب دو روش برای رفع بوی سوختگی برنج معرفی میشه   ۱- اگه احساس کردین برنجتون بوی سوختگی گرفته، موقعی که دمکش روی قابلمه است، یک تکه نان روی برنج بذارین، موقع کشیدن …

            • کوسکوس,کوس کوس کوسکوس چیست و چگونه مصرف می‌شود ( Couscous )

              آشنایی با کوسکوس و موارد مصرف آن ( Couscous ) کوسکوس Cous Cous با تلفظ KOOS-koos قوت غالب مردم تونس و الجزایر و لیبی و مراکش و موریتانی و همچنین کشورهای عربی و سواحل غربی جزیره …

              • نکاتی در مورد تهیه دسر ها

                  روش استفاده از قالب های دسر: بهترین قالب ها برای تهیه دسر قالب های فلزی هستند.اگر از قالب های فلزی استفاده می کنید باید داخل قالب ،آب سرد بچرخانید و آن را برگردانید تا …

                • روش دم کردن برنج مجلسی, طرز تهیه برنج آبکش نکات مهم پخت و دم کردن برنج آبکشی مجلسی که نو عروسان باید بدانند

                  ترفندهای پخت و دم کردن برنج مجلسی پختن پلو و چلو با کیفیت خوب، پایه آشپزی ایرانی است. پس اولین چیزی که بهتر است در آشپزی یاد بگیرید، روش صحیح پخت و دم کردن برنج …

                  • منجمد کردن مواد غذایی,فریز کردن روش صحیح منجمد کردن مواد غذایی / فریز کردن خوراکی ها

                    نکاتی در مورد  منجمد کردن خوراکی ها  منجمد کردن غذا سریع ترین و راحت ترین روش برای حفظ خوراکی‌ها در خانه است. امروزه با استفاده از کیسه‌های پلی اتیلن، ظروف پلاستیکی، برچسب‌های فریزر و دیگر لوازم، می‌توانیم …

                    • آموزش ساخت قیف کاغذی برای تزیین کیک

                        آموزش تصویری ساخت قیف کاغذی برای تزیین کیک در این مطلب روش ساخت قیف کاغذی برای تزیین کیک و بیسکویت که بسیار ساده و راحته رو فرامی گیرین. این قیف ها برای کار با …

                      • چند ریزه کاری در پخت کیک و شیرینی چند ریزه کاری در پخت کیک و شیرینی | ترفندهای کیک خوب پختن

                          چند نکته مهم در مورد پخت کیک و شیرینی تکنیک های پخت کیک و شیرینی, نکته هایی برای پختن کیک و شیرینی, ترفندهای پخت کیک و شیرینی, راهنمای پختن کیک و شیرینی, نکاتی برای شیرینی …

                        • طرز تهیه آبرنگ خوراکی برای نقاشی روی شیرینی

                            طرز تهیه آبرنگ خوراکی برای نقاشی روی شیرینی (به همراه نمونه های نقاشی روی بیسکوئیت)  طرز تهیه آبرنگ خوراکی برای نقاشی روی شیرینی شاید باورتون نشه ولی کاملا شدنیه میتونید با استفاده از چند …

                          • آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (۲)

                              سری دوم آموزش تصویری طرز پیچیدن خمیر پیراشکی مدل های متنوعی برای پیچیدن خمیر پیراشکی وجودد دارد . قبلا در اینجا آموزش چند نمونه از آن تقدیم شما عزیزان شده بود. در این مطلب نیر مدل های …

                            • ترفندهای دم کردن چای

                                نکات جالب و کاربردی برای دم کردن چای    نکات: ۱) توجه داشته باشید که چای اصل رنگ بسیار ملایمی دارد و عطر آن به زیادی نوع صنعتی نیست پس بهتر است برای داشتن …