سه شنبه , ۸ فروردین , ۱۳۹۶


تمیز کردن میگو,نحوه تمیز کردن میگو

روش پاک کردن میگو در منزل به صورت تصویری

تکنیک پاک کردن میگو, آموزش مرحله ای تمیز کردن میگو, روش راحت کندن پوست میگو, آموزش تمیز کردن پوست میگو, نحوه پاک کردن میگو, روش های تمیز کردن میگو, آموزش آماده کردن میگو برای پخت

 

میگو یکی از آبزیانی است که گوشتش فواید بسیاری برای سلامتی و بدن دارد. پاک کردن میگو برای تمام خانم ها شاید یک مساله دشواری باشد. با ما همراه شوید تا مرحله به مرحله پاک کردن میگو را به شما آموزش دهیم.

 

آموزش ساده ترین روش تمیز کردن میگو

 

شستشو و خیس کردن مرحله اول پاک کردن میگو

میگو ها را شسته و درون یک ظرف پر از آب قرار دهید.

آموزش تصویری پاک کردن میگو,روش های پاک کردن میگو

میگو ها را بشویید و درون یک ظرف پر از آب قرار دهید

 

خیس کردن در آب نمک مرحله دوم پاک کردن میگو

روی میگو ها مقداری نمک ریخته و کمی بگذارید در آب و نمک بمانند.

مراحل پاک کردن میگو, آموزش مرحله ای تمیز کردن میگو

روی میگو ها مقداری نمک بریزید و یکی دوساعت بگذارید در آب و نمک بمانند

 

پوست کندن مرحله سوم تمیز کردن میگو

بعد از حدود ۱ الی ۲ ساعت، زمانی که متوجه شدید پوست میگوها جدا شده اند، از آب درآورده و پوست اولی را کامل جدا کنید.

نکاتی برای تمیزکردن میگو,تکنیک های پاک کردن میگو

زمانی که متوجه شدید پوست میگوها جدا شده اند، از آب درآورده و پوست اولی را کامل جدا کنید

 

جدا کردن سر مرحله چهارم تمیز کردن میگو

باچاقوی تیز سر میگوها را جدا کنید.

 

نحوه تمیز کردن میگو, روش های تمیزکردن میگو

باچاقو سر میگوها را جدا کنید

 

جدا کردن دم مرحله پنجم پاک کردن میگو

دم میگوها را هم جدا کنید.

روش های پاک کردن میگو,تمیز کردن میگو

دم میگوها را هم جدا کنید

 

برش پشت میگو مرحله ششم تمیز کردن میگو

با یک چاقوی بسیار تیز پشت میگو را بسیار ظریف ببرید.

نحوه پاک کردن میگو, مراحل پاک کردن میگو

با یک چاقوی تیز پشت (کمر) میگوها را بسیار ظریف ببرید.
مرحله هفتم تمیز کردن میگو

با یک خلال دندان به آرامی رگ سیاه پشت میگوها را خارج کنید.

آموزش مرحله ای تمیز کردن میگو,نکاتی برای تمیزکردن میگو

با یک خلال دندان ( نوک چاقو ) رگ سیاه پشت میگوها را خارج کنید

 

پایان کار و آماده کردن میگو برای طبخ

میگوهای شما حاضرند. می توانید آنها را سرخ کرده و میل کنید.

نکاتی برای تمیزکردن میگو,روش های پاک کردن میگو

و در آخر میگوها را شسته و آماده طبخ کنید.

 

منبع :سیمرغ

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • چند ترفند آشپزی برای نوعروس ها

    با چند ترفند آشپزی از غذای شور، سوخته و… نترسید    * هنگامی که در حال درست کردن گوشت هستید و به طور ناگهانی آن را می سوزانید، تنها کافی است قابلمه را عوض کنید …

    • خوش طعم کردن ماهی, خوش طعم شدن میگو برای خوش طعم کردن ماهی و میگو چه کنیم ؟

      ترفندهای خوش طعم کردن ماهی و میگو خوش طعم کردن ماهی , از بین بردن بوی بد ماهی و میگو, نکاتی برای خوش طعم شدن میگو, نکاتی برای طبخ ماهی, روش های پخت ماهی, نکاتی برای …

      • روش تشخیص زعفران تقلبی

        اگرچه خالص بودن یا نبودن زعفران در آزمایشگاه‌ها به راحتی قابل شناسایی است اما تشخیص آن برای مصرف کنندگان به راحتی ممکن نیست. افزایش وزن زعفران با استفاده از آغشته کردن این گیاه به چربی، …

        • کباب کوبیده هنگام طبخ کباب کوبیده ساده این نکات را رعایت کنید

          تهیه کباب کوبیده حرفه ای مجله تصویر زندگی : کباب کوبیده یکی از غذاهای سنتی ایرانی هاست که ۴ نوع اصلی دارد؛ کباب کوبیده، ساده، کباب کوبیده لقمه ای، کباب نگینی (که روی گوشت به …

          • تهیه آبغوره خانگی طرز تهیه آبغوره خانگی سالم و بهداشتی

            آموزش تهیه آبغوره در منزل برای تهیه آبغوره ، نوع غوره مورد استفاده زیاد مهم نیست، ولی اگر از نوع عسگری استفاده شود، بهتر است. توجه به این نکته لازم است که بعضی از انواع غوره …

            • طرز تهیه نان ترتیا در منزل (ترتیلای خانگی) + فیلم

              طرز تهیه نان ترتیا در منزل (ترتیلای خانگی) + فیلم   دستور پخت نان ترتیا (نان ترتیلا – نان تورتیلا) در منزل (ترتیای خانگی). ترتیا Tortilla یک کلمه اسپانیولی به معنی “کیک کوچک” است. “ال” …

              • ترفندهای پختن سریع انواع گوشت

                ترفندهای پختن سریع انواع گوشت گوشت ناپز : یک قاشق شربت خوری سرکه به آب غذا اضافه کنید .   گوشت سفت و چغر: مایه ای مرکب از بخش های مساوی سرکه و آب گوشت …

                • ترفند خوشمزه کردن سویا

                  چگونه سویا را خوشمزه بپزیم ؟   با اینکه سویا جایگزین مناسبی برای گوشت است و از لحاظ غذایی هم بسیار مفید و با ارزش است اما بیشتر خانواده ها از طعم ومزه آن خوششان …

                  • روش نگهداری موز در فریزر

                    روش فریز کردم موز (نگهداری موز در فریزر)   موز میوه ایه که خیلی زود سیاه میشه ، برای نگهداری موز چه باید کرد ؟ خیلی وقتا بعد از مهمونی موزهای زیادی رو دستتون میمونه …

                    • آموزش کار با قیف و ماسوره های گرد

                          آموزش کار با قیف و ماسوره های گرد   در پست آشنایی با انواع ماسوره در مورد انواع ماسوره توضیحاتی داده شد و پست امروز در ادامه پست آموزش کار با قیف و …

                      • ایده های استفاده از هویج در خوراکی ها

                        ۹ ایده برای استفاده از هویج خاصیت های هویج رو از وقتی بچه بودیم شنیدیم. درسته که هویج رو توی خیلی از غذاها و سالاد هامون استفاده میکنیم اما فکر کردیم که خوبه چند تا …

                        • منجمد کردن مواد غذایی,فریز کردن روش صحیح منجمد کردن مواد غذایی / فریز کردن خوراکی ها

                          نکاتی در مورد  منجمد کردن خوراکی ها  منجمد کردن غذا سریع ترین و راحت ترین روش برای حفظ خوراکی‌ها در خانه است. امروزه با استفاده از کیسه‌های پلی اتیلن، ظروف پلاستیکی، برچسب‌های فریزر و دیگر لوازم، می‌توانیم …

                          • نکات مهم در پخت بیسکویت نکات مهم در پخت بیسکویت که باید بدانید

                            توصیه هایی برای پخت بیسکویت بی نقص و عالی  برای پخت بیسکویت های ترد و خوشمزه رعایت نکاتی الزامیه. در این مطلب به نکاتی اشاره شده که لازمه بدونین تا بیسکویت های بی نقص درست …

                            • طرز تهیه ادویه مخصوص خورش

                                  آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۱۰ دقیقه   مواد اولیه : پودر سیر ۱قاشق مرباخوری پوست نارنج ۱قاشق مرباخوری انیسون ۱قاشق مرباخوری (از عطاری تهیه کنید) تخم بادیان ۱قاشق …