سه شنبه , ۳ اسفند , ۱۳۹۵


مرغ شکم پر, طرز پخت مرغ درسته

طرز تهیه مرغ شکم پر (آموزش کامل و تصویری گام به گام )

مرغ شکم پر یکی از غذاهای بسیار مجلسی و شیک و خوشمزه هس. بین غذاهایی که با مرغ درست میشه یکی از پرطرفدارترین غذاها مرغ شکم پره چون که بسیار خوشمزه و لذیذه.

در ادامه روش پخت این غذای خوش طعم را به صورت تصویری و مرحله به مرحله تقدیمتون می کنیم.

 

آماده سازی: ۲ ساعت
مدت انتظار: ۲ ساعت
مجموعاً: ۴ ساعت

توجه دقت کنین

عکس تزیین مرغ شکم پر / دورچین مرغ شکم پر

 

مواد اولیه برای تهیه مرغ شکم پر مجلسی :

فلفل به میزان دلخواه
روغن به میزان دلخواه
مرغ (درسته با پوست) مرغ ۱ عدد
لیمو نصف قاچ
پیاز (متوسط خرد شده) پیاز ۳ عدد
پرتقال ۱ عدد
پودر کاری (اختیاری) ۱ قاشق چای خوری
آلو (من۴/۳ پیمانه ریختم) هرچی دوست دارین
کشمش ۲/۱
زرد چوبه ۲ قاشق چای خوری
دارچین ۱ قاشق چای خوری
نمک به میزان دلخواه

 

مرغ شکم پر, طرز پخت مرغ درسته

 

طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی :

اول از همه ۱ عدد پیاز متوسط خرد شدمون رو نمک و فلفل میزنیم و بهش آب لیموی تازمون رو اضافه میکنیم.

مرغ شکم پر, طرز پخت مرغ درسته

حالا آب پرتقالمون و یک قاشق چای خوری زردچوبه رو بهش اضافه می کنیم.

مرغ شکم پر, طرز پخت مرغ درسته

و مخلوط می کنیم.سعی کنید پوست مرغی که انتخاب میکنید سالم باشه.

مرغ شکم پر, طرز پخت مرغ درسته

مرغمون رو بعد از شستن و خشک کردن توی یک کاسۀ بزرگ میذاریم و حسابی با مایۀ پیاز پرتقالی که درست کردیم آغشته می کنیم.

مرغ شکم پر, طرز پخت مرغ درسته

هم داخل شکمش و هم روی کامل مرغ.

مرغ شکم پر, طرز پخت مرغ درسته

 

مرغ شکم پر, طرز پخت مرغ درسته

و حتی زیر پوست مرغ، زیر پوست سینه و ران ها، همه را پر از مایه کنید.

مرغ شکم پر, طرز پخت مرغ درسته

تا حسابی مرغمون به مایه آغشته بشه..

مرغ شکم پر, طرز پخت مرغ درسته

حالا با یک نایلون یا درب محکم ظرف را بپوشانید و بمدت ۱ روز کامل ( ۲۴ ساعت) در یخچال بذارید.

یادتون باشه هرچند ساعت یکبار پوشش مرغتون رو برداشته و همینطور در مواد دورش بغلطونید و آب پرتقال و لیمو رو بر روی کل مرغتون بریزید و دوباره سرش رو بذارید و این کار رو چند بار انجام بدید.

مرغ شکم پر, طرز پخت مرغ درسته

بعد از یک روز ادامۀ پختمون رو انجام میدیم.

۲ عدد پیاز خرد شدمون رو کمی تفت میدیم تا نرم شه

آموزش تهیه مرغ شکم پر, پخت مرغ درسته

حالا پیازمون رو از روی اجاق گاز برداشته و در ظرفی با کمی نمک و ۱ ق چ زردچوبه و دارچین و آلو و کشمش و ادویه کاری مخلوط می کنیم.

آموزش تهیه مرغ شکم پر, پخت مرغ درسته

میذاریم کنار و میریم سروقت مرغمون...

جونم براتون بگه مرغمون رو که ۱ روز حسابی توی مواد بوده و کاملا” آب پرتقال و لیمو و البته پیاز توی گوشتش نفوذ کرده و حسابی ترد و خوشمزش کرده رو از یخچال در میاریم و همۀ مواد رو حسابی ازش جدا میکنیم هم پیازها و هم آب پرتقال .

آموزش تهیه مرغ شکم پر, پخت مرغ درسته
حالا ته سینی فر یه ورق فویل گذاشته(برای اینکه ظرفتون کثیف نشه و شستنش راحت باشه) و به اندازۀ ۱ ق چ (فقط در حد چرب شدن) روی فویلتون روغن بریزید.

مرغتون رو در ظرف فر گذاشته و مواد پیاز و کشمش و آلو رو درشکم مرغ بریزید و شروع به دوختن شکم مرغ کنید.

آموزش تهیه مرغ شکم پر, پخت مرغ مجلسی

 

آموزش تهیه مرغ شکم پر, پخت مرغ مجلسی

 

آموزش تهیه مرغ شکم پر, پخت مرغ مجلسی

 

آموزش تهیه مرغ شکم پر, پخت مرغ مجلسی

 

آموزش تهیه مرغ شکم پر, پخت مرغ مجلسی

 

آموزش تهیه مرغ شکم پر, پخت مرغ مجلسی

 

آموزش تهیه مرغ شکم پر, پخت مرغ مجلسی

خوب حالا که مرغمون رو حسابی ذوختیم…میریم سراغ بال های اون.

برای زیبای شکل مرغ بهتره بال های مرغ را در زیر کتف مرغ ببریم.

نگاه کنید.

آموزش تهیه مرغ شکم پر, پخت مرغ مجلسی

 

آموزش تهیه مرغ شکم پر, پخت مرغ مجلسی

اینم یه بال دیگش.

آموزش تهیه مرغ شکم پر, پخت مرغ مجلسی

 

آموزش تهیه مرغ شکم پر, پخت مرغ مجلسی

حالا به اندازه ای که فقط پوستش خشک نباشه به پوستش روغن میزنیم ومیذاریم توی فر.بمدت ۲ تا ۲:۳۰ ساعت.

یادتون باشه که ۱ ساعت اول روی حرارت کم رو به متوسط و سپس کم کم حرارت را زیاد کنید.(البته نه خیلی زیاد که روی مرغ بسوزه و داخلش نپزهتعجب).

هر ۲۰ دقیقه یکبار هم از همون آبی که خود مرغ پس میده با قاشق روی تمام قسمت های مرغ ریخته و با سرعت درب فر را ببندید و این کار را تا آخرین لحظۀ زمان پخت چندین بار انجام دهید.

 

آموزش تهیه مرغ شکم پر, پخت مرغ مجلسی

 

منبع:وبلاگ آرنا



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه مرغ بریان شده در تابه با آویشن

    طرز تهیه مرغ بریان شده در تابه با آویشن   مرغ بریان شده در تابه با آویشن پوست قهوه ای طلایی برشته ای دارد که واقعاً یک مائده ی بهشتی است. یک دستور آشپزی با …

  • طرز تهیه مرغ ترش تنوری

    طرز تهیه مرغ ترش تنوری   مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ (متوسط)۱عدد باتر میلک (یا دوغ ترش غلیظ)۲پیمانه پیاز۱عدد سیر (له شده یا رنده شده)۲قاشق غذاخوری نمک۱قاشق غذاخوری فلفل سیاه (تازه)۱ قاشق غذاخوری مواد سس …

  • مرغ شکم پر مجلسی, مرغ شکم پر در فر طرز تهیه مرغ شکم پر در فر

    مرغ شکم پر در فر من چند مدل مرغ شکم پر درست می کنم که این یکی رو خیلی دوست دارم . این مرغ شکم پر مجلسی و خوشمزه هم یکی از غذاهای افطاری ماه رمضان بود.   مواد …

  • کباب ران مرغ بدون استخوان, پخت کباب ران مرغ, ران مرغ بدون استخوان, طرز تهیه کباب ران مرغ بدون استخوان, مواد لازم برای پخت کباب ران مرغ, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, طرز تهیه کباب مرغ طرز تهیه کباب ران مرغ بدون استخوان

    طرز تهیه کباب ران مرغ بدون استخوان طعم کباب ران مرغ بدون استخوا ن بی نظیر است، تاکید میکنم حتما درست کنید. کباب ران مرغ بسیار خوشمزه تر از فیله می باشد اگر رب انارتان …

  • آموزش تصویری فیله کردن سینه مرغ

    ۱) برای فیله کردن اول مرغ را شسته و قسمت سینه آن را جدا کنید و و اجازه دهید کاملا خشک شود. اگر مرغ شما یخ زده بود باید صبر کنید تا کاملا یخ آن …

  • مینی ساندویچ مرغ, درست کردن مینی ساندویچ مرغ, نحوه تهیه مینی ساندویچ مرغ, مواد لازم برای مینی ساندویچ مرغ, طرز تهیه ساندویچ مرغ, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, طرز تهیه پیش غذاهای سبک, طرز تهیه غذاهای جشن تولد طرز تهیه مینی ساندویچ مرغ

    طرز تهیه مینی ساندویچ مرغ آماده سازی : ۳۰ دقیقه مورد مصرف : پیش غذا    مواد لازم جهت تهیه مینی ساندویچ مرغ : نان تست : ۱ بسته کالباس : ۲۵۰ گرم گردو : …

  • طرز تهیه سان چوی بو ( غذای چینی )

    طرز تهیه سان چوی بو San Choy Bau ( غذای چینی )   آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : گوشت مرغ چرخ شده ۵۰۰ گرم زنجبیل تازه (رنده …

  • طرز تهیه جوجه چینی, جوجه چینی با سس تارتار, طرز تهیه سس تارتار, پخت جوجه چینی با سس تارتار, درست کردن جوجه چینی با سس تارتار, مواد لازم برای جوجه چینی, مواد لازم برای سس تارتار, پخت انواع جوجه, آموزش آشپزی, سایت آشپزی طرز تهیه جوجه چینی با سس تاتار

    طرز تهیه جوجه چینی با سس تاتار   این غذا یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و همینطور شیک و مجلسی برای مهمانی های شام هست .   مواد لازم :برای ۵-۶ نفر فیله مرغ : …

  • پخت مرغ با طعم تند و شیرین طرز پخت مرغ با طعم تند و شیرین

    دستور پخت مرغ با طعم تند و شیرین در پخت مرغ با طعم تند و شیرین از سس ووستشیر یا سس ووستشایر استفاده شده که در پست های قبلی طرز تهیه اون در منزل تقدیم شما عزیزان …

  • طرز تهیه مقلوبه مرغ

      طرز تهیه مقلوبه مرغ مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ ۱ کیلو گرم بادمجان ۳ عدد حلقه شده سیب زمینی ۳ عدد حلقه شده گل کلم ۲۵۰ گرم تکه شده آب مرغ ۴ پیمانه پیاز۲  …

مطالب قبلی این بخش
  • پاستا با خامه و سوسیس

    پاستا با خامه و سوسیس   پاستا از غذاهای خوش طعمه که اکثرا اونو دوس دارن خصوصا بچه ها. در ادامه دستور تهیه پاستا با خامه و سوسیس تقدیم شما عزیزان میشه .   زمان …

    • طرز تهیه جوجه کباب تابه ای

        طرز تهیه جوجه کباب تابه ای   جوجه کباب تابه ای طعم بسیار لذیذی دارد، طعمی شبیه جوجه کباب که توصیه میکنم برای یکبار هم که شده آن را امتحان کنید و از طعم …

      • دستور تهیه کیک گوشت – آموزش دوم

          دستور پخت کیک گوشت   غذایی که امروز براتون درنظر گرفتم یه غذای ساده و خوشمزس که ظاهر جالبی هم داره. برای مواد داخل این غذا می تونین مثل مایه ماکارانی آماده کنین. در …

        • کباب ترکی ,غذای ترکیه ای طرز تهیه کباب ترکی با سس مخصوص

          دستور پخت کباب ترکی با گوشت چرخ کرده و سس مخصوص کباب ترکی که در این مطلب آموزش میدیم با گوشت چرخ کرده درست میشه. اگه از غذاهای سنتی خسته شدین این کباب خوشمزه را …

          • طرز تهیه کوکوی ماکارونی

            طرز پخت کوکوی ماکارونی   اگه دنبال یه غذای جدید هستین کوکوی ماکارونی رو امتحان کنین. فک کنم خوشتون بیاد .   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه : ماکارونی پاستا  ۲۰۰گرم گوشت چرخ …

            • طرز تهیه کوفته تبریزی

              طرز تهیه کوفته تبریزی     مواد لازم: گوشت بی استخوان : نیم کیلو دنبه : ۱۰۰گرم تره و مرزه :  ۱۰۰گرم برنج : ۲۰۰گرم آرد نخودچی،۵ :  تا ۱۰۰ گرم لپه : ۱۰۰گرم تخم …

              • پای اسفناج پنیری طرز تهیه پای اسفناج پنیری

                طرز تهیه پای اسفناج پنیری   در این مطلب طرز تهیه پای اسفناج پنیری را خواهید دید.  پای، یک ظرف غذا پخته شده‌است که معمولاً با لایه خمیر شیرینی پوشش داده می‌شود و یا به …

                • طرز تهیه بقچه بادمجان

                    بقچه بادمجان پیش غذایی شیک و خوشمزه است .   آماده سازی : ۴۵ دقیقه  پخت : ۳۰ دقیقه    مواد لازم جهت تهیه بقچه بادمجان برای ۵ نفر : بادمجان ۲ عدد سفیده …

                  • طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای

                    طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای (معرکه ترین طعم سوپ را تجربه کنید!) آماده سازی: ۳۰ دقیقه     مواد اولیه برای ۴ نفر : عصاره مرغ یک بسته کوچک شیر  ۴ لیوان+مقداری برای حل کردن …

                    • طرز تهیه سوپ بروکلی

                        مواد لازم : آب مرغ : سه پیمانه پیاز متوسط : ‌۲ عدد کلم بروکلی : نیم کیلو آویشن : یک قاشق چای‌ خوری برگ بو : یک عدد سیر : دو حبه کره : …

                      • طرز تهیه کیک کشک بادمجان مجلسی

                        روش تهیه کیک کشک بادمجان مجلسی   کیک کشک بادمجان غذایی بسیار ساده و در عین حال شیک و مناسب مهمونی هایی هست که میخواین هنر آشپزیتون رو به رخ بکشید !!!!   آماده سازی: ۳۰ …

                        • طرز تهیه کوکوی گل کلم

                          طرز تهیه کوکوی گل کلم گل کلم را می توان سرخ شده، آب پز، یا بخار پز و به خام مصرف کرد. به صورت بخارپز ترکیبات ضدسرطان آن بیشتر نسبت به سرخ شده و آب …

                          • طرز تهیه کوفته آلوی شیرازی

                                  مواد لازم برای تهیه کوفته: ماست پر چرب کم نمک: ۵۰۰ گرم کره نرم: ۵۰ گرم تخم مرغ: ۲ عدد آرد: ۲۰۰ گرم گندم آسیاب شده: ۸۰ گرم آلو: ۲۴ عدد قند: …